Gouden Speld voor Johan Evers PE1PUP

Op zaterdag 17 januari kreeg Johan Evers PE1PUP, geheel verrast, de Gouden Speld uitgereikt door onze algemeen voorzitter Remy Denker PA3AGF. Het hoofdbestuur was het er unaniem over eens dat deze Gouden Speld dik verdiend is.

Gouden Speld voor Johan Evers PE1PUPJohan heeft zich jarenlang ingezet binnen de VERON op o.a. het ICT vlak. Remy Denker: “Toen de VERON in 2008 een nieuwe website lanceerde, werd Johan door het hoofdbestuur benoemd tot webmaster. Een flinke klus, want hij en zijn webteam moesten alles in html-code onderhouden. Maar Johan bleek een uitmuntende webmaster te zijn met heel veel kennis en inzet. Hij was dag en nacht bereikbaar om aan de website te werken”.

Ook aan de nieuwe website heeft Johan een flinke bijdrage geleverd. Hij verhuisde honderden pagina’s van de oude naar de nieuwe site en optimaliseerde ze voor zoekmachines zoals Google. Terwijl hij aan de nieuwe site bouwde, hield hij ook de oude site nog eens in de lucht.

Ondanks dat de huidige website op hele andere systemen draait, heeft Johan zich snel meester gemaakt van deze nieuwe systemen. Met de verhuizing van de oude naar de nieuwe site bleek zijn kennis en inzet onmisbaar. Mede dankzij hem kon de deadline van 1 november gehaald worden.

Johan is nog altijd zeer actief binnen de VERON. Binnen de VERON ICT-Commissie doet hij systeembeheer, zoals het beheer van de @veron.nl e-mail aliassen. Daarnaast houdt hij de huidige website actueel als lid van de webredactie. Johan is ook nog eens voorzitter van de afdeling Nieuwegein (A29). Een VERON-man in hart en nieren!

Ook Johan’s XYL Annemieke was niet vergeten. Voor haar had het hoofdbestuur een flinke bos bloemen!

De ICT-commissie en webredactie feliciteren Johan met deze benoeming.