Afdelingen en techniekforum krijgt 28 april groot onderhoud

Afdelingen en techniekforum krijgt 28 april groot onderhoud Sinds september 2016 beschikt de VERON over een afdelingen- en techniekforum. Als eerste is het afdelingenforum in gebruik genomen en zijn alle afdelingen geïnformeerd hoe het gebruikersaccount te activeren. Op 28 oktober 2016 is het techniekforum officieel van start gegaan. Doel van het techniekforum is om experimenteel radio onderzoek te blijven stimuleren. Na aanvankelijk een langzame start is met de ondersteuning voor de Arduino het techniekforum goed op gang gekomen. Ook zal de serie in Electron over de Raspberry PI uitvoerig aandacht krijgen op het techniekforum.

Afdelingen- en techniekforum toe aan wat TLC

Na ruim 2 jaar trouwe dienst is het afdelingen- en techniekforum toe aan een aantal updates. Als gevolg van de updates zal het forum op zondag 28 april 2019 vanaf 21.00 uur buiten werking zijn. In het totaal zal de update ongeveer 5 uur in beslag nemen. De updates bevatten niet alleen functionele aanpassingen maar zal ook het uiterlijk van het forum veranderen.

Toegang tot het afdelingenforum

Met de komst van het afdelingenforum is het voor de afdelingen mogelijk om over tal van zaken onderling op een veilige manier te discussiëren. Te denken valt aan het uitwerken en overleggen over VR voorstellen. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om samenwerking te zoeken voor het organiseren van evenementen. Of naar het zoeken voor een oplossing over bestuurszaken. Bovendien is in het afdelingenforum een lijst beschikbaar met leden die lezingen geven. Hierdoor is het voor de afdelingen ook een stuk eenvoudiger geworden om een lezing te organiseren. Belangrijk blijft dat mensen zich aanmelden om in de lezingenlijst te worden opgenomen.

FAQ voor het forum beschikbaar

Natuurlijk heeft de ICT commissie ook gezorgd dat er een FAQ op de website beschikbaar is met een lijst van meest gestelde vragen. Hierin staan niet alleen de meest gestelde vragen maar is er ook een handleiding beschikbaar hoe uw gebruikersaccount te activeren.

Weet u de gebruikersnaam niet meer voor de afdeling?

Kijk dan op de FAQ vraag 2.

Toegang tot het VERON Techniekforum exclusief voor VERON leden

Het VERON Techniekforum is niet anoniem en exclusief voor leden van de VERON. Daarom is het niet mogelijk om u in het forum aan te melden. Aanmelden voor het techniekforum kan alleen door gebruik te maken van het online aanmeldformulier.

Als lid van de VERON heeft u nog meer voordelen

VERON is de grootste amateurradiovereniging in Nederland. Ruim 50% van alle geregistreerde radiozendamateurs zijn u al voorgegaan. Als lid van de VERON krijgt u niet alleen toegang tot het techniekforum. Maar met 62 regionale afdelingen verspreid over Nederland is er altijd wel een VERON afdeling bij u in de buurt. Tevens krijgt u, exclusief bij de VERON, 12 keer per jaar het maandblad Electron bij u in de brievenbus. Een full colour uitgave met alle wetenswaardigheden over de amateurradio, de vereniging en haar leden.

Word lid en maak gebruik van ons online aanmeldformulier.