ICT-commissie zoekt versterking

ICT-commissie zoekt versterkingDe ICT-commissie zoekt versterking voor het beheer en onderhoud van diverse systemen en applicaties. Er zijn meerdere vacatures beschikbaar. Een beknopt overzicht per vacature staat hieronder en voor de volledige tekst raadpleeg de pagina met vacatures.

Development Operations

Beheren van containerized applicaties zodat deze door leden van de VERON gebruikt kunnen worden. Met het opzetten van de nodige documentatie en eventuele workshops voor het gebruik van deze applicaties. Tot slot uitgebreide communicatie met ontwikkelaars over de gebruikte en ondersteunde software pakketten te ondersteuning van de applicaties.

Technische Ondersteuning

Het beantwoorden van vragen en uitvoeren handelingen met betrekking tot de ICT-services verleent door de VERON. Zo nodig deze vragen op nemen in het F.A.Q. en de antwoorden te toetsen op basis van het beleidsdocument. Tot slot communicatie binnen de ICT over veel voorkomende vragen en handelingen.

System Administrator

Uitvoerende functie om Linux servers te onderhouden, te migreren en nieuwe servers in te richten. Naast onderhoud ook het tijdig reageren op beveiligingslekken met het installeren van de nodige patches dan wel workarounds.

Vrijwilligers

Onze vereniging draait volledig op de inzet van enthousiaste vrijwilligers. Zij werken met veel plezier in besturen, commissies, werkgroepen, enz. Zonder de inzet van deze mensen staat onze vereniging stil. En daarmee ook amateurradio in Nederland. Wil jij een bijdrage leveren aan het radioamateurisme in Nederland? Ben je al lid van de VERON? Of ben je bereid lid te worden van de VERON? Dan ben jij de versterking die de ICT-commissie zoekt.

Het is geen betaalde baan. Vrijwilligers van de VERON krijgen wel een vergoeding voor gemaakt kosten. Daarnaast leer je veel van andere radioamateurs waar je mee samenwerkt. Vrijwilligerswerk bij een grote vereniging als de VERON is een mooie aanvulling op je CV! Dus waar wacht je nog op?