VERON PinksterKamp 2022

Veron PinksterkampHet 55e VERON PinksterKamp in 2022 gaat na alle corona-ellende van de afgelopen jaren gewoon door. Namelijk van vrijdag 3 juni tot en met maandag 6 juni 2022. Via de lokale kanalen proberen we veel vaste bezoekers te bereiken, omdat het organiseren en vooral boeken van een plekje pas erg laat van start kon gaan. Boeken van een plekje is dit jaar verplicht en kan via de web- site van ’t Vlintenholt op https://www.vlintenholt.nl. Geef zoveel mogelijk je speciale wensen aan bij het opmerkingenveld. Dan kunnen we er rekening mee houden.

Natuurcamping

Geef ook aan of je een electriciteit nodig hebt, want we gaan dit jaar zonder aggregaat werken. De kosten hiervan werden de laatste jaren steeds hoger en waren niet meer te verantwoorden op deze natuurcamping.

De deelnemers die hun hond willen meenemen mogen weer op het Noordveld, waar ook de kampradio en activiteitentent staan.

Bezoekers dienen zich trouwens ook bij de receptie te melden. De receptie van het Vlintenholt is niet de hele dag open, en dus ook de toegangspoort niet. Houd hier graag rekening mee bij aankomst.

Programma VERON Pinksterkamp

Ook het programma is alweer zo goed als rond. Achter de schermen werkt iedereen hard. Zo zullen de jachten weer door De Vossenjachtcommissie worden voorbereid. En op de zaterdag is er weer het jeugdsolderen. Ook de andere beken- de activiteiten zoals kampradio, familiejacht op zondagmid- dag en een bingo staan weer op de planning. En de Nachtjacht op de zondagavond. Uiteraard is er volop gelegenheid voor onderling QSO.

Alle belangrijke informatie inclusief het programma is ook terug te vinden op: www.veronpinksterkamp.nl. Ook op Facebook komen allerlei wetenswaardigheden voorbij. Wij hebben er in ieder geval alweer zin in!

73 namens de VPK-organisatie,

Benno PA3FBX

“Lachen is gezond” zegt de clown

VERON Pinksterkamp 2022Dat is het thema van de familiejacht tijdens het 55ste VPK. Hoe toepasselijk kan je thema zijn nu we eindelijk de corona-teugels los kunnen gooien. En bij een lustrum hoort een feestje. En bij een feestje horen clowns, gezelligheid en pret maken.

De familiejacht staat helemaal in het teken van clowns. Zeker ook omdat we van het 55ste VPK één groot feest willen maken, vragen we jullie helemaal in stijl van het thema verkleed deel te nemen. Bovendien gaan we groepsfoto’s maken! Wie weet is jullie groep de origineelste en het best passend bij het thema.

Daarvoor zijn we, voorafgaand aan de start, ook nog op zoek naar een of meerdere personen die deelnemers willen begeleiden bij het schminken of zelf willen schminken. De mooiste groepsfoto’s zullen in Electron geplaatst worden.

Laten we er met z’n allen weer een fantastisch feest van maken. “Lachen is gezond” zegt de clown.

Tot het 55ste VPK

Wim en Wilma Bettgens PD2WAM en PD2WLM