Laatste uitzending PI4AA met huidige crew

PI4AAVrijdag 3 december om 21:00 uur is de laatste uitzending van PI4AA met de huidige crew. Om die reden zal de uitzending niet alleen te volgen zijn via het relais PI2NOS, maar ook via de ATV relais PI6HVS en PI6ATV en YouTube. De link voor de YouTube livestream is: https://youtu.be/tdT1ymYJecI. PI4AA is de verenigingszender van de VERON. Eens per maand verzorgt de crew een informatiebulletin voor radiozendamateurs. Maar PI4AA is op zoek naar een nieuwe crew.

Nieuwe crew voor PI4AA

Verenigingszender PI4AA is op zoek naar een nieuwe crew. De bedoeling is dat die met nieuwe inzichten en vers enthousiasme de uitzendingen gaat verzorgen. De oude crew biedt hulp aan bij de opzet.

Zelfstandige activiteit

PI4AA, de verenigingszender van de VERON, is een zelfstandige activiteit binnen de VERON met volledige autonomie. De crew stelt zelf de uitzending samen en bepaalt ook zelf hoe vaak en wanneer die uitzendingen plaatsvinden. De uitzendingen van PI4AA kwamen de afgelopen zeven jaar vanuit Hilversum. Afdeling ’t Gooi besloot in 2014 om PI4AA onderdak te bieden nadat de crew in Eindhoven eind 2013 was gestopt.

Maandelijkse uitzending

De crew in Hilversum streefde altijd naar maandelijks een uitzending met een mix van relevant nieuws voor radiozend- amateurs, PR voor de vereniging en in- terviews over interessante technische onderwerpen. Het volledige archief van
de uitzendingen van de afgelopen 15 jaar staat op de website van de VERON: www.veron.nl/activiteiten/pi4aa-ve- renigingszender/

In het afgelopen jaar besloot de crew dat het tijd is voor vers bloed en nieuwe inzichten en dat de uitzending van december dit jaar de laatste uitzending van de huidige crew moet zijn. Daarom is PI4AA op zoek naar een nieuwe groep enthousiaste mensen die het stokje wil overnemen. De bedoeling is dat die met nieuwe inzichten en vers enthousiasme de uitzendingen gaat verzorgen.

Apparatuur en huisvesting nodig?

PI4AA studio in HilversumDe oude crew kan natuurlijk helpen om op gang te komen, maar wil de opvolgers ook de ruimte geven om de uitzendingen zelf vorm te geven. De VERON heeft allerlei apparatuur beschikbaar om de uitzending te maken, zowel opnameapparatuur als zendontvangers. Als dat wenselijk is kan er zelfs voor huisvesting worden gezorgd. Een nieuwe groep vrijwilligers hoeft dus niet opnieuw het wiel uit te vinden of diep in de buidel tasten. Het komt er vooral op neer een goede groep mensen bij elkaar te krijgen.

Heb je een crew?

Heb je een crew die het stokje wil overnemen? Overleg dan met het bestuur van jouw afdeling. Voor meer informatie kan het afdelingsbestuur terecht bij het hoofdbestuur.

Namens de oude crew,

Remco Post

PI4AA@VERON.nl