Training voor webredacteuren huisstijl websites

training voor webredacteuren6 oktober 2018 organiseert de PR Commissie in samenwerking met de ICT Commissie een training voor webredacteuren van huisstijl afdelingswebsites. De ICT- en PR Commissie merkten dat heel veel mogelijkheden binnen de huisstijl websites onbenut blijven. Dat is jammer, omdat dit invloed heeft op de website bezoeken. Aan de afdelingen met een huisstijl afdeling is vooraf gevraagd of er behoefte is om informatie en kennis te delen met betrekking tot de huisstijl websites. Hierop is massaal positief door de afdelingen gereageerd.

Wanneer en waar wordt de training gehouden?

De training voor webredacteuren wordt gehouden op 6 oktober 2018 in Dok Zuid Apeldoorn. En begint om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Voor koffie/thee en lunch is gezorgd.

Aanmelden voor de webredacteuren training

Aanmelden kan bij Jeffrey Erkens, ict@veron.nl, doe dit wel snel want vol is vol. Zijn jullie als afdeling bezig om over te gaan naar een huisstijl website? Dan ben je ook van harte welkom en meld je aan.

Waar gaat de training voor webredacteuren over?

We beginnen met het delen van wat algemene informatie. Daarna besteden we aandacht aan hoe een tekst het beste kan worden opgebouwd. Maar ook wat het belang is van een goede Search Engine Optimalisation (SEO). Waarom is een uitgelicht afbeelding van belang in berichten? Door zelf mee te doen leer je het snelst, neem dus vooral je laptop mee voor de hands-on.

Heb je nu al vragen?

Indien er zaken zijn die je graag behandeld zou willen zien, stel deze dan alvast. In de training wordt dan rekening gehouden met jouw verzoek. Ben je nog helemaal niet bekend met WordPress kijk dan eens rond op https://a00.veron.nl. Een gebruikerscode en wachtwoord voor deze demonstratie website is op te vragen bii de ICT Commissie op ict@veron.nl

Combinatie VERON VRZA afdelingen

De ICT- en PR Commissie hebben ook gewerkt aan een oplossing voor de afdelingen die samenwerken met de VRZA. Een demonstratie website staat online op https://demosite.veronvrza.nl. Door de website bij de VERON ICT commissie te laten onderhouden is de afdeling verlost van een hoop zorgen. De afdeling hoeft dan alleen nog maar te zorgen voor de inhoud van de website en dat is op zich al lastig genoeg. Daarbij krijgt amateurradio één gezicht dat helpt bij de promotie van onze hobby.