Ham Radio Friedrichshafen 24-26 juni 2022

Ham Radio Friedrichshafen 2022De 45e Ham Radio in Friedrichshafen, Europa’s belangrijkste vakbeurs voor amateurradio, gaat dit jaar door, en wel van 24 tot 26 juni 2022. De organisatoren van Europa’s internationale amateurradiotentoonstelling Ham Radio in Friedrichshafen berichten dat de 45e editie, gesponsord door de Deutscher Amateur Radio Club (DARC), dit jaar eindelijk door kan gaan. Ham Radio in Friedrichshafen kon de afgelopen jaren niet plaatsvinden vanwege de pandemie. Toen was er wel een Ham Radio Online.

Ham Radio Friedrichshafen 2022

De organisatoren melden daarom het volgende: Dit jaar hebben we samen met onze ideële partner, Deutscher Amateur Radio Club DARC e.V., gekozen voor het motto “Een weerzien met vrienden”. Omdat dit precies is wat we de afgelopen twee jaar van de pandemie bijzonder hebben moeten missen. Ondanks alle tegenslagen slaagden de radioamateurs erin contact te houden tijdens de coronaperiode. Nu is het tijd voor persoonlijke contacten – uiteraard met de nodige aandacht voor de eigen veiligheid. We kijken ernaar uit u te zien!

Online ticketshop

Onze online ticketshop is nu voor u geopend HIER. Verzeker u nu van uw toegangskaart en parkeerticket!
Zou je liever een badge hebben? Tickets voor 3 dagen kunnen tijdens HAM RADIO worden omgeruild bij onze informatiebalie.
Tickets kunnen dit jaar alleen online worden gekocht.

Reünies zijn nog leuker, onder vrienden, onder radioliefhebbers. Met de nieuwe verordening vanaf 3 april 2022 zal het weer mogelijk zijn de beurs zonder beperkingen te bezoeken – als u wilt zelfs zonder masker, want de 3G-verordening en de maskerplicht zullen niet langer van toepassing zijn.
HIER vindt u ook een overzicht van de huidige regelgeving.

Vriendelijke groeten
Uw HAM RADIO Team uit Friedrichshafen

Tal van exposanten

Een bijzonder kenmerk van Ham Radio in Friedrichshafen is de combinatie van commerciële exposanten, wereldwijde verenigingen en tevens Europa’s grootste radiorommelmarkt met meer dan 300 deelnemers uit 16 landen.

Ook dit jaar presenteert de Ham Radio een breed scala aan meetinstrumenten, antennes en elektrotechnische apparatuur. Tickets zijn alleen online beschikbaar.