Lezingen HAM Radio World 2021 op YouTube

Lezingen HAM Radio World 2021Vanaf zaterdag 10 juli om 12.00 uur publiceert de DARC de lezingen van HAM RADIO World 2021 op YouTube. De lezingenreeks begint met de lezing van Martin Steyer, DK7ZB, “Sprookjes en feiten uit het antennebos”. Dit was namelijk de meest bekeken lezing tijdens het weekend van HAM RADIO World. Alle andere voordrachten van de HAM Radio zullen vervolgens elke woensdag en zaterdag om 12 uur op het DARC YouTube-kanaal worden geplaatst. U kunt ze ook rechtstreeks bekijken op het YouTube-kanaal van het productieteam.

Uitzendschema

Het definitieve uitzendschema met alle voordrachten en discussierondes vindt u in het augustusnummer van CQ DL. Namelijk in het midden van het blad, zodat u het makkelijk kunt uitnemen. Abonnees op het DARC YouTube-kanaal die ook de notificatie hebben geactiveerd, krijgen een push-bericht zodra de betreffende bijdrage wordt gepubliceerd. Voor een beter overzicht verschijnen alle lezingen van HAM RADIO World 2021 op het DARC-kanaal in een aparte afspeellijst met dezelfde naam. De lezingenreeks is gratis, ongeacht of men lid is van DARC. De lezingen blijven op YouTube staan om te bekijken. Ze kunnen ook dienen als een goede aanvulling voor een interessante thema-avond in de plaatselijke afdeling.

HAM Radio World

Aan de online-versie van HAM RADIO deden 24 commerciële exposerende bedrijven en 28 verenigingen mee. Er waren tot 600 parallelle verbindingen, vele gesprekken en professionele kennisuitwisseling. Evenals ongeveer 70 lezingen gedurende de drie dagen. Om het live-karakter van de show te behouden begonnen de presentaties op HAM RADIO World op tijd en waren daarna niet meer toegankelijk. Veel leden spraken de wens uit deze lezingen online beschikbaar te maken voor een breed publiek. Daarom zijn we des te blijer dat we u de komende weken en maanden op deze virtuele manier kunnen laten snuiven aan de lezingen- en workshoplucht!

Voorlopig schema

Tot het verschijnen van het augustusnummer van CQ DL en daarmee het uitzendschema verschijnen de volgende lezingen telkens om 12 uur ’s middags:
10 juli: Martin Steyer, DK7ZB – Verhalen en feiten uit het antennebos
14 juli: Markus Heller, DL8RDS – De HAMRADIO Online 2020 – Een jaar later: Wat is er anders?
17 juli: Martin Steyer, DK7ZB – Lichtgewicht Yagis
21 juli: Hans-Martin Kurka, DK2HM – Radio Club Marketing
24 juli: Emil Bergmann, DL8JJ – IOTA Warder Islands Smoke on the Water

Bron: DARC

https://www.youtube.com/user/DARCHAMRADIO