EMC-ESD event over het belang van goede EMC testen

FHI organiseert EMC-ESD event over het belang van goede EMC testenOp 20 november 2018 organiseert de FHI (federatie van technologiebranches) een EMC-ESD event. Deze conferentie is te bezoeken in de NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. De toegang is gratis. Maar registreer jezelf wel even via de website.

André Canrinus spreekt op EMC-ESD event

Voordat apparatuur wordt vrijgegeven op de markt moeten deze aan Europese richtlijnen voldoen. Dit geldt voor alle elektrische apparaten die in Europa op de markt worden gebracht. Maar apparaten variëren. En daarom dienen de testen en testcondities deskundig te worden voorbereid. Een van de sprekers is André Canrinus van Canrinus Consultancy.

Een bekende naam?

André Canrinus PA3FIS, voorzitter emc-emf commissieDat klopt. André (PA3FIS) is niet alleen lid van de VERON. Maar ook voorzitter van de EMC-EMF Commissie.

André zal vooral spreken over EMC-metingen in de praktijk. En over de ervaringen die hij heeft met zijn meetopstellingen. Maar ook zal André voorbeelden geven van instinkertjes tijdens metingen. Maar ook een blik op de toekomst zal niet ontbreken.

Het volledige programma van deze dag is te lezen op de website van de EMC-ESD vereniging.