ElectrONline Electron november 2018 elektronisch beschikbaar

ElectrONline Electron november 2018 elektronisch beschikbaar

Wij werden enorm verrast door de gigantische populariteit van onze eerste ElectrONline. Die juli 2018 editie heeft onze servers flink laten roken. Natuurlijk wisten we al langer dat er veel vraag naar het online lezen van Electron was. En we hebben als eens wat experimenten met PDF downloads gedaan. Maar de online door te bladeren variant in de vorm van ElectrONline verbrijzelde alle verwachtingen. Deze methode van online inzien is vele malen geliefder dan een download, zo blijkt. Dus vandaar is hier de november 2018 ElectrONline.

ElectrONline is even wennen

Het is wel even wennen hoe zo’n online door te bladeren blad werkt. Niet alleen moeten er flink wat grafische pagina’s worden geladen. Dat kost dus wat tijd. Maar ook zijn er allerlei  bedieningsvarianten mogelijk. En hoe dat werkt is niet voor iedereen direct duidelijk. Dus vandaar dat we nog wel wat vragen kregen over de eerste uitgave. De bedieningsbolletjes onderaan de pagina werden niet direct opgemerkt. Daar kun je direct mee naar een specifieke pagina springen. Maar ook de pijlen voor volgende en vorige pagina werden over het hoofd gezien. Toegegeven, er is ook zoveel op het scherm te zien dat dit niet vreemd is. En dat ook toetsenbord aanslagen werkten bij het doorbladeren, dat merk je door proberen.

Maar gelukkig was dit een combinatie van kinderziektes, koudwatervrees en onwennigheid. We verwachten dat het bij deze tweede ElectrONline veel beter gaat. En zo niet, dan weet u ons te vinden voor feedback.

Meer weten over de VERON of Electron?

Vraag een informatiepakket aan bij ons Centraal Bureau. Of beter nog, word lid van de VERON.

P.S. Na ElectrONline juli 2018 en ElectrONline november 2018 is inmiddels ook al ElectrONline mei 2019 uitgegeven. Dus je kunt nu met ElectrONline een heel goede indruk krijgen van wat Electron je te bieden heeft.