De International Amateur Radio Union Regio 1 is op zoek naar jouw ideeën in HAMChallenge 2024

De International Amateur Radio Union Regio 1 is op zoek naar jouw ideeën in HAMChallenge 2024Amateur Radio gaat over plezier, radiocommunicatie, technologie, experimenteren, zelftraining, vriendschap alsook noodcommunicatie. Heeft u een geweldig idee dat u graag met de gemeenschap wilt delen?

De International Amateur Radio Union Regio 1 nodigt u uit om met een baanbrekend idee te komen dat de bekendheid van amateurradio vergroot. Vorm een team, deel uw idee, presenteer uw voorstel en breng dit idee tot werkelijkheid.

Dit is het moment om de amateurradio vanuit een ander perspectief te presenteren! De beste voorstellen worden beloond, dus mis deze kans niet! De International Amateur Radio Union Regio 1 is op zoek naar uw coole idee of uw project waarvan u denkt dat het deel uitmaakt van de toekomst van amateurradio.

Lees er alles over in dit PDF document!

De uitdagingen

Uitdaging #1

De International Amateur Radio Union Regio 1 is op zoek naar jouw ideeën in HAMChallenge 2024Weet u dat Guglielmo Marconi de eerste radioamateuroperator was? Hij werd geboren in 1874 en wij radioamateurs vieren de 150ste verjaardag van zijn geboorte. Marconi heeft enkele van de meest revolutionaire uitvindingen van de afgelopen eeuwen gedaan. Deze uitvindingen hebben de snelheid van de communicatie op een echte wereldwijde manier totaal veranderd en aldus een totaal andere manier van leven mogelijk gemaakt.

Bent u zich ervan bewust dat radioamateurs actief zijn in het onderzoeken van de mogelijkheden van radiogolven, dit in navolging van Marconi?

De International Amateur Radio Union Regio 1 wil graag weten hoe zijn uitvindingen de wereld heeft veranderd en ook uw leven heeft veranderd.

Deel het en leg het op een leuke manier uit, waarbij u denkt dat het aantrekkelijk en bekend zal zijn bij meer mensen.

De International Amateur Radio Union Regio 1 is niet op zoek naar een lange platte tekst, maar naar inhoud om op sociale media te delen en een groot publiek te bereiken. Maak gebruik van rollen, afbeeldingen, etc.. Er zijn geen grenzen aan creativiteit!

Uitdaging #2

Gebruik uw fantasie, hoe zal amateurradio er over tien jaar uitzien? Ja, we hebben het over de toekomst. Amateurradio is aan het veranderen, vroeger hoorden we nooit over satellieten, digimodes of SDR. En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

De International Amateur Radio Union Regio 1 vraagt u om een leuk idee of project te delen waarvan u denkt dat het de amateurradio zal veranderen, maar dat ook leuk is om te delen. Dit kan in de richting zijn van een technologieproject, of een experiment, of een digitale ontwikkeling.

Laat van je horen in de HAMChallenge 2024!

Wees niet beperkt! De International Amateur Radio Union Regio 1 vraagt u om uw ideeën te delen die bijdragen aan de amateurradiogemeenschap.

De HAMChallenge is een oproep tot ideeën: het beste voorstel wordt beloond en tot leven gebracht!

Lees de HAMChallenge 2024 Regels – de deadline voor het indienen van uw ideeën is 1 november 2024.

Met dank aan: De toekomst vormgeven · Lisa, PA2LS, zie de IARU R1 website.

Bron: https://www.iaru-r1.org/2024/we-are-looking-for-your-ideas-in-hamchallenge-2024/

Met dank aan Ronny Plovie ON6CQ