YOTA 2024 zomerkamp in Tsjechië

YOTA 2024 zomerkamp in TsjechiëDit jaar wordt de twaalfde editie van het zomerkamp van Youngsters On The Air (YOTA) gehouden in Tsjechië, in de hoofdstad Praag. VERON heeft zich al aangemeld. Het aantal landen en deelnemers voor dit jaar zal later bekend worden gemaakt.

Vanuit de VERON wordt een team samengesteld om Nederland te vertegenwoordigen. Het evenement is van 16 tot 23 augustus 2024. Ben je VERON-lid en tussen de 15 en 25 jaar oud? Dan kun je je nu aanmelden.

Het kamp wordt door elke deelnemer van de afgelopen jaren omschreven als een fantastische en onvergetelijke ervaring. Het is een week vol met leuke en interessante activiteiten die vooral in het teken van radio zullen staan.

Het programma is nog niet in detail bekend, maar je kunt ervan uitgaan dat er workshops gehouden worden over de diverse aspecten van de radiohobby. En er is de mogelijkheid om met de YOTA-call actief te zijn. Daarnaast kun je nieuwe vriendschappen sluiten. En je zult een fantastische en onvergetelijke week hebben.

Wil je je aanmelden voor Tsjechië? Stuur een motivatiebrief en cv naar pd3szn@gmail.com. Voor vragen kun je ook op dit e-mail adres terecht.

Vorig jaar is er ook een verslag geschreven van YOTA 2023. Dit verhaal is op deze pagina van de VERON website terug te vinden.

Het Dutch Youngsters Team bestaat uit jeugd en connecties en heeft al veel ideeen voor activiteiten dit jaar! Wil je op de hoogte blijven van deze activiteiten? Stuur een appje naar +31 6 3841 8824 voor meer informatie.