Aanmelding YOTA-zomerkamp 2023

Dit jaar wordt de elfde editie van het zomerkamp van Youngsters On The Air (YOTA) gehouden in Hongarije, in de stad Györ. 110 jongeren uit 30+ landen uit IARU-regio 1 zullen tijdens de YOTA 2023 een week lang bezig zijn met de radiohobby.

Ook vanuit de VERON wordt een jeugdteam samengesteld om Nederland te vertegenwoordigen. Het evenement is van 5 tot 12 augustus 2023. Ben je VERON-lid en tussen de 15 en 25 jaar oud? Dan kun je je nu aanmelden.

Wat kun je tijdens de YOTA 2023 verwachten?

Het kamp wordt door elke deelnemer van de afgelopen jaren omschreven als een fantastische en onvergetelijke ervaring. Het is een week vol met leuke en interessante activiteiten die vooral in het teken van radio zullen staan.

Het programma is nog niet in detail bekend, maar je kunt ervan uitgaan dat er workshops gehouden worden over de diverse aspecten van de radiohobby, er de mogelijkheid is om met de YOTA-call actief te zijn, je nieuwe vriendschappen kunt sluiten, en een fantastische en onvergetelijke week zult hebben.

Enthousiast?

Vanwege het grote succes van het kamp zijn er voor het Nederlandse team nog twee plaatsen beschikbaar. We zoeken jeugd die hun kennis naar een hoger niveau wil tillen om vervolgens deze kennis te delen met andere jongeren en jeugdige zendamateurs in Nederland.

Wil je mee en ben je tussen 15 en 25 jaar oud? Stuur dan snel een e-mail met je contactgegevens en bovendien een motivatie waarom jij mee wilt: pd3szn@gmail.com. Voor vragen over dit evenement kun je ook bij mij terecht.

Lidmaatschap van de VERON is een must.

73 en tot snel!

Suzan PD3SZN (Teamleider YOTA 2023)