VERON DvdRA en AVROTROS The Big Escape

radio kootwijk als decor voor the big escapeElke woensdagavond laten bekende Nederlanders zich in het programma “The Big Escape” opsluiten in een ruimte ergens in het land. Door het oplossen van raadsels, verbanden leggen en samen werken vinden de bekende Nederlanders de weg naar buiten.

27 september is Radio Kootwijk de locatie waar bekende Nederlanders uit een ruimte moeten ontsnappen door het oplossen van radio gerelateerde raadsels. Een van de raadsels is te zien tijdens de zelfbouwtentoonstelling op de VERON Dag voor de RadioAmateur. Wat is er gemaakt en door wie? Kijk dan woensdag 27 september naar The Big Escape, lees de Electron van oktober en kom 4 november naar de VERON Dag voor de RadioAmateur.

VERON DvdRA zelfbouwtentoonstelling

Zoals ieder jaar is de zelfbouwtentoonstelling de smaakmaker van de VERON Dag voor de RadioAmateur. Enthousiaste zelfbouwers tonen hier hun zelfgebouwde praktische oplossingen. Met dit jaar als extra een zelfbouwproject dat speciaal gemaakt is voor de uitzending van The Big Escape. Altijd de moeite waard om eens te bekijken en leuke nieuwe zelfbouw ideeën op te doen. Onder leiding van Robert Langenhuysen, PA0RYL wordt dit jaar voor de zevende achtereenvolgende keer aan de bezoekers van de VERON DvdRA de mogelijkheid geboden om metingen te doen aan de door henzelf meegebrachte apparatuur. Het is een ideale gelegenheid om uw apparatuur te controleren. Een vooraanmelding kan via een e-mail naar pa0ryl@amsat.org. Een team van ervaren radiozendamateurs met hun meetapparatuur staan voor u klaar.

Word lid van de VERON

De Dag voor de RadioAmateur wordt elk jaar georganiseerd door de VERON, word lid en gebruik het online aanmeldformulier.