Zelfbouwtentoonstelling tijdens VERON DvdRA nog nooit zo groot.

Zelfbouwtentoonstelling tijdens VERON DvdRA nog nooit zo grootOp 4 november 2017 vindt de 57e VERON Dag voor de RadioAmateur plaats. De dag wordt georganiseerd door de VERON. De Evenementencommissie heeft weer een aantrekkelijk programma voor u samengesteld. Naast het officiële gedeelte zijn er diverse lezingen, zelfbouwtentoonstelling, AMRATO en natuurlijk de VERON Onderdelen Markt.

Zelfbouwtentoonstelling tijdens DvdRA nog nooit zo groot.

Zoals ieder jaar is de zelfbouwtentoonstelling natuurlijk de smaakmaker van de VERON Dag voor de RadioAmateur. Wat de fantasie van de elektronica hobbyist niet allemaal kan bedenken. Praktische oplossingen voor lastige problemen. Altijd weer de moeite waard om deze presentatie te bekijken. Nog nooit waren er zoveel aanmeldingen als dit jaar.

Morse challenge

Zeker nu VERON (in Nederland) de beheerder is van het cultureel erfgoed “Morse” mag u de “Morse challenge” niet missen. Dit jaar voor de eerste keer georganiseerd door Hans Remeeus, PA1HR en Ad Wouterson, PA2PCH, voorheen radio operators bij Schevenigenradio / PCH, resp. radio-officier bij de koopvaardij en ervaren radiozendamateurs, met CW als een van hun favoriete modes.

Toegang

VERON leden betalen uitsluitend op vertoon van hun geldige VERON-lidmaatschapskaart € 8,00. In alle andere gevallen bedraagt de entreeprijs € 9,00. Jeugdige belangstellenden onder de 16 jaar hebben gratis toegang. In geval van twijfel kan om het identificatiebewijs worden gevraagd.

Houders van de Gouden VERON Speld hebben gratis toegang, zorg er wel voor dat deze speld dan zichtbaar gedragen wordt.

Tot ziens in Apeldoorn.

Wilt u dat de VERON de Dag voor de RadioAmateur blijft organiseren?
Word lid van de grootste radiozendamateur vereniging van Nederland.