PI4YLC, Young Ladies op VERON Dag voor de RadioAmateur

PI4YLC, Young Ladies op VERON Dag voor de RadioAmateurVandaag werd in Apeldoorn de jaarlijkse VERON Dag voor de RadioAmateur gehouden. Het evenement voor iedereen die van experimenteren met (amateur)radio houdt. Naast lezingen en een onderdelenmarkt waren er ook vele stands ingericht voor verschillende organisaties en commissies van de VERON. De Young Ladies club, PI4YLC, was daarbij ook in grote getale nadrukkelijk aanwezig.

Dutch Young Ladies en het Traffic Bureau

Voor het eerst hadden de dames van PI4YLC een plekje in de stand van het Traffic Bureau. Deze commissie behartigt de belangen van radioamateurs op de HF-banden en de Dutch Young Ladies Club valt hier ook onder.

Om Young Ladies de gelegenheid te geven ons te ontmoeten hebben we een kleine YL-meet georganiseerd. We zijn trots dat zoveel dames ons wisten te vinden en dat Sjoerd PA0SHY, voorzitter van het Traffic Bureau, achter ons staat. Deze foto is het resultaat.

PI4YLC, Young Ladies op VERON Dag voor de RadioAmateurPI4YLC op de foto

Van links naar rechts: Bertina PA2BTA, Claudia PA5CT, Lisa PA2LS, Mariëtte PA1ENG, Barbara PB2Z, Karin PA1KBN, Sonja PD4SON, Suzan PD3SZN, Magda NL13543 en Heather PD3GVQ. Heeft u al deze dames met bijbehorende roepletters al in uw logboek staan? Nee? Zorg er dan snel voor dat deze omissie wordt gecorrigeerd…

Namens het team PI4YLC.
Mariëtte Engelbarts, PA1ENG