Tijdschrift ‘The Communicator’ nov-dec 2022 download

download gratis communicatorDownload gratis het digitale tijdschrift ‘The Communicator’ van de Surrey Amateur Radio Communications van november-december 2022.

De Surrey Amateur Radio Communications (SARC) in Canada begon in het Electronics Lab van de North Surrey Senior Secondary School in het voorjaar van 1975. Tegenwoordig is de club met meer dan 100 leden één van de meest levendige en actieve amateurradiogroepen aan de westkust van Noord-Amerika.
De leden zijn actief in bijna alle facetten van de hobby en bieden eveneens ondersteuning aan de stad Surrey.

SARC

De Surrey Amateur Radio Communications stelt het digitale tijdschrift ‘The Communicator’ van november-december 2022 voor. Het tijdschrift bevat niet minder dan 100 pagina’s projecten, nieuws, weergaven en recensies.
Download gratis het digitale tijdschrift ‘The Communicator’ van Surrey Amateur Radio Communications.
De leden brengen amateurradionieuws uit de zuidwestelijke hoek van Canada en elders. Met minder advertenties dan in andere amateurradiopublicaties, vindt u talrijke amateurradiogerelateerde artikelen, projecten, profielen, nieuws, tips en how-to’s voor alle niveaus van de hobby.

Download

Bekijk of download het PDF-bestand.

Eerdere Communicator-uitgaven zijn hier te vinden.

Als u nieuws of evenementen van uw club of foto’s, verhalen, projecten of andere interessante items heeft, neem dan contact met de Surrey Amateur Radio Communications via email.

De deadline voor de volgende editie is 20 december 2022.

bron: QRZ Forums

Met dank aan Ronny ON6CQ