Tijdschrift ‘The Communicator’ van de SARC kan gratis worden gedownload

The Communicator SARCDe Surrey Amateur Radio Communications (SARC) kondigt het digitale tijdschrift ‘The Communicator’ van november – december 2023 aan.
Het tijdschrift is gratis te downloaden als PDF-bestand vanaf de website van de SARC.

SARC

Het tijdschrift verschijnt elke twee maanden. Het is een interessant en informatief tijdschrift voor iedereen die interesse heeft in amateurradio en vanzelfsprekend behandelt het veel aspecten van onze hobby.

Het digitale tijdschrift ‘The Communicator’ editie november – december 2023, het tijdschrift van Surrey Amateur Radio Communications, is nu gratis te downloaden. Dit is de laatste editie van 2023. Ook alle voorgaande edities kunnen trouwens gratis worden bekeken en gedownload via deze link.

De Surrey Amateur Radio Communications (SARC), een radioamateurvereniging in het zuidwesten van Canada, begon met haar activiteiten in het Electronics Lab van de North Surrey Senior Secondary School in het voorjaar van 1975. Tegenwoordig is de club met meer dan 100 leden één van de meest levendige en actieve amateurradiogroepen aan de westkust van Noord-Amerika. De leden zijn actief in bijna alle facetten van de hobby en bieden eveneens vrijwillig ondersteuning aan de stad Surrey in Brits-Columbia. Surrey is de op één na grootste stad van Brits-Columbia in het westen van Canada.
De stad heeft zo’n 400.000 inwoners, wat het de op elf na grootste stad van Canada maakt. Het is één van de snelstgroeiende steden van heel Canada.

The Comunicator

The Communicator SARC

‘The Communicator’ november – december 2023, het digitale tijdschrift van Surrey Amateur Radio Communications, is nu gratis te downloaden.

Het digitale tijdschrift ‘The Communicator’ is een digitaal tijdschrift dat wordt uitgegeven door de Surrey Amateur Radio Communications (SARC).
Het tijdschrift bevat projecten, nieuws, weergaven en recensies over amateurradio en wordt gelezen in meer dan 145 landen.

Het tijdschrift bevat tal van projecten, nieuws, weergaven en recensies. Met minder advertenties dan andere amateurradiopublicaties, vind je amateurradiogerelateerde artikelen, projecten, profielen, nieuws, tips en how-to’s voor alle niveaus van de hobby. De leden brengen amateurradionieuws uit de zuidwestelijke hoek van Canada en elders.

Met minder advertenties dan in andere amateurradiopublicaties, vindt u talrijke amateurradiogerelateerde artikelen, projecten, profielen, nieuws, tips en how-to’s voor alle niveaus van de hobby. De laatste editie bevat niet minder dan 134 pagina’s boordevol informatie.

Alle uitgaven zijn hier te vinden.

Lees ook https://ve7rsc.blogspot.com/

Als u nieuws of evenementen van uw radioclub, foto’s, verhalen, projecten of andere interessante items heeft, neem dan contact met de Surrey Amateur Radio Communications via communicator@ve7sar.net

Veel leesgenot.

bron: QRZ.com

Met dank aan Ronny ON6CQ