Lezing NanoVNA online bij A41 Flevoland en A43 Wageningen

Online lezing NanoVNA bij A41 Flevoland en A43 WageningenOp 3 november 2020 om 20:00 uur organiseert de afdeling A41 Flevoland en A43 Wageningen een online lezing NanoVNA. Deze lezing is in eerste instantie toegankelijk voor de gecombineerde VERON afdeling A43 Wageningen, VRZA afdeling Zuid-Veluwe en A41 Flevoland. Maar vanaf vandaag kunnen ook overige leden en geïnteresseerden zich aanmelden. Aangezien er plaats voor maximaal 250 deelnemers kunnen er nog wat bij.  Maar let op want vol is vol.

Hoe en waarom aanmelden voor lezing NanoVNA nodig is

Om deel te nemen moet de organisatie u een link opsturen. Door u aan te melden geeft u het e-mailadres op waar de link naartoe moet. Op 1 november 12.00 uur gaat de inschrijvingsmogelijkheid dicht. Aanmelden via een link is niet meer mogelijk, de uitnodigingen zijn verstuurd.

Korte enquête online lezing NanoVNA

Graag wil de organisatie weten of het geven van een online lezing ook herhaald kan worden. Maar ook of andere afdelingen dit kunnen organiseren binnen hun eigen afdeling of samen met omliggende afdelingen. De VERON PR commissie legt graag uit hoe dit werkt.

Online lezing leuk maar met huisregels

Om te voorkomen dat deelnemers door elkaar spreken of met achtergrondgeluiden de presentator storen zijn een aantal huisregels noodzakelijk.

  • Zet de microfoon op mute
  • Zet de camara uit
  • Iets vragen kan door
    Type is het chatvenster HO van hand opsteken.
    Wacht totdat je het woord krijgt.
    Stel je vraag en microfoon weer op mute
  • Als het noodzakelijk is zet de organisator in GoToMeeting iedereen op mute.

GoToMeeting

Voor de lezing maken we gebruik van GoToMeeting. Dit installeert een klein programma op het apparaat dat je gebruikt. Dat is om te zorgen dat je alle beschikbare functies krijgt die GoToMeeting heeft. Maar ook omdat GoToMeeting te gebruiken is op PC, LapTop, smart-telefoon en Mac. Maak je hier verder geen gebruik meer van is het eenvoudig weer te verwijderen.

Meer informatie