Vrijwilligers gezocht voor HamEcc2018

Wordt vrijwilliger tijdens HamEcc2018

Ook als je niet in Friesland woont

Vrijwilligers gezocht voor HamEcc2018Het is bijna 2018. Het jaar waarin we met ons grootse Friese radio evenement van start zullen gaan. Wat is onze bedoeling hiermee? Op zijn minst een grote radio activiteit genereren richting Friesland/Nederland!

We willen alle 11 Friese steden activeren het gehele jaar. Dat doen we door iedere maand 1 van de steden te activeren zodat we eind november 2018 alle steden hebben gehad en daarna maand december zullen alle 11 steden actief zijn.

Daarnaast zal er in de Blokhuispoort zoveel als mogelijk ook een station actief zijn met de call PI4ECC. Dit station is hoofdzakelijk bedoeld om onze hobby te promoten, maar zal ook als bonus station gaan dienen. We weten uit ervaring dat er voor een special call een grote pileup is te verwachten.

ecclogo

Meedoen:

We kunnen dit niet alleen met onze 5 werkgroep leden dus vragen dringend om als je enige tijd vrij kunt maken hier aan mee te doen als operator met een 11 steden call. We hebben op dit moment 22 collega zendamateurs op de lijst staan die deels als 11 steden operator actief wil zijn maar een ander deel ook actief wil zijn in de Blokhuispoort of eigen call met 2018 daarin verwerkt.

Iedereen kan mee doen dus je hoeft niet perse in Friesland te wonen.
Op onze website komt binnenkort een registratie systeem waarmee je zelf kunt aangeven voor hoelang en wanneer je actief wilt zijn. Wel is het vooraf noodzakelijk dat je je hebt aangemeld als vrijwilliger. De Blokhuispoort zal ons HQ zijn met de call PI4ECC waar we ook een radioshack in zullen richten.

Kortom, kom je aanmelden als vrijwilliger via dit formulier.

Wil je alleen onze nieuwsbrief ontvangen dan kan dat via deze link.

Zoek je meer informatie kijk dan maar even op onze website.

Namens de werkgroep Hamecc2018 alvast tot ziens.

Roel pd0oyf, Martin pa0mbd, Fokko pa3fwz, Bernhard pe1rqa en Robert pd2rcw