Vrijwilligers bedankt voor jullie bijdrage en hulp aan de vereniging

Vrijwilliger bedankt voor je bijdrage en hulp voor de verenigingDe VERON (Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek in Nederland) draait volledig op de steun van vrijwilligers. Of het nu gaat om bestuurders van afdelingen. Iemand die een velddag of lezing voor de afdeling organiseert. Een lid van één van de commissies. Of voorzitter, secretaris, penningmeester van een afdeling of lid van het hoofdbestuur. Tijdens deze dag voor de vrijwilliger bedankt het VERON hoofdbestuur alle vrijwilligers voor de inspanningen voor onze vereniging. Zeker nu het dit jaar allemaal anders moest.

Nationale vrijwilligersdag 7 december

Op deze nationale dag voor de vrijwilliger staan wij als vereniging even stil bij al het werk dat de vrijwilligers voor de vereniging doen. Dankzij de vrijwilligers van afdelingen zijn er onder normale omstandigheden maandelijks afdelingsbijeenkomsten. Alleen gaat het dit jaar allemaal even anders. Nu zijn er afdelingsrondes op de amateurbanden, virtuele soldeeravonden of lezingen. Vrijwilligers zoeken naar creatieve mogelijkheden om de maandelijkse afdelingsavonden te vervangen. Zaken die allemaal tot stand komen door het werk van vele vrijwilligers, die dit allemaal belangeloos in hun schaarse vrije tijd doen.

Vrijwilligers als hart van de vereniging

Gedurende het hele jaar zijn vrijwilligers bezig met het organiseren van evenementen. Denk eens aan het organiseren van een velddag of veldweekend. Maar ook de radiomarkten, lighthouse weekend of museumships weekend. En niet te vergeten de Mills on the Air. Ook de radio-examens is het werk van vrijwilligers.

Maar het gaat niet alleen om de grote activiteiten of evenementen. Denk ook eens om de vrijwilliger achter de bar of de QSL manager die bij bijna elke afdelingsavond aanwezig is om de QSL-post te verzorgen. Het zijn ook de kleine dingen die de vereniging maken tot wat deze is.

VERON voor elkaar maar vooral met elkaar

Alle vrijwilligers heel erg bedankt voor jullie bijdrage hoe groot of klein die bijdrage ook is. Het wordt door de leden en zeker door het hoofdbestuur bijzonder gewaardeerd. Het hoofdbestuur bedankt jullie voor je inzet en wij hopen dat u dit nog vele jaren blijft doen.

Wil jij ook vrijwilliger zijn voor VERON?

Vraag wat jij kunt doen voor de vereniging tijdens een van de afdelingsavonden en help mee. Of dit nu is als onderdeel van een bestuur of commissie of gewoon om hand en span diensten te verlenen. U bent van harte welkom. Kijk ook eens naar de beschikbare vacatures op de website.