Via “Mijn VERON” zelf je eigen contactgegevens onderhouden

VAS, VERON Administratie Systeem aanmeldscherm (Mijn VERON)Enige tijd geleden is binnen de VERON een project gestart om alle verenigingsinformatie te bundelen. Zo’n centraal administratief systeem was hard nodig. Niet alleen om dubbele en verouderde informatie te elimineren. Maar ook om de beschikbare informatie online toegankelijk en gemakkelijk beheerbaar te maken. Uit al deze wensen en eisen is het VERON Administratie Systeem (VAS) ontstaan. En dit VAS is vanaf nu via “Mijn VERON” voor alle leden toegankelijk.

Het VAS is speciaal voor de VERON ontworpen. En deze volledig web-gebaseerde applicatie is mede door SSL goed beveiligd. Eerder al kregen VERON bestuurders van commissies, werkgroepen en afdelingen toegang. Maar nu is er dus ook toegang voor alle leden. Hiermee kan ieder VERON lid de eigen contactgegevens onderhouden.

Inloggen op Mijn VERON? Alleen met lidmaatschapsnummer en geldig geregistreerd e-mailadres!

Het verkrijgen van toegang is volledig geautomatiseerd. Vandaar dat wij een pagina met informatie hebben gemaakt over hoe die toegang te verkrijgen. Deze instructies even doorlezen is wel een aanrader. Zo is goed te zien hoe de eerste inlog precies verloopt. En wat te doen indien uw e-mail adres nog niet bij ons bekend is.