Deze nieuwe leden wonnen de vier Yaesu en Anytone portofoons

Deze nieuwe leden wonnen de vier Yaesu en Anytone portofoons door lid te worden van de VERONDit jaar hebben we wel vier keer een portofoon verloot onder de nieuwe leden van de maanden februari, april, juni en augustus. Te weten een Yaesu FT4X, een Yaesu FT25R/E, een Yaesu FT65 en een Anytone AT-878UV. Al deze prachtige prijzen met een totaalwaarde van € 450,- zijn belangeloos beschikbaar gesteld door Hans Dijkerman van Communicationworld.

De winnaars

Deze nieuwe leden wonnen de vier Yaesu en Anytone portofoonsDe eerste portofoon ging naar Nieuwegein. Daar werd Paul PA2PWM verrast met een Yaesu FT4X, Dat had hij echt niet zien aankomen bij het lid worden van de VERON. En de tweede portofoon vond in Sprang Capelle een welkom thuis. Peter PD2PVM kreeg de Yaesu FT25R/E en was daar erg blij mee.

De derde portofoon, de Yaesu FT65, ging enkele reis op pad naar Gellicum. Aldaar werd Lisco (nog zonder roepletters) de trotse eigenaar van dit mooie apparaat. Tot slot wist de Anytone AT-878UV zijn weg naar Oisterwijk te vinden. Ralf PD3K mocht zich volledig verdiepen in de mogelijkheden van dit stukje hoogstaande techniek.

Maar waar zijn de foto’s?

Ons plan was om onze algemeen voorzitter Remy Denker PA0AGF iedere keer met een gloednieuwe porto onder de arm naar de gelukkige winnaars toe te sturen voor een persoonlijke felicitatie en een mooi fotomoment. Echter, de beperkingen veroorzaakt door dat vervelende Coronavirus gooien ook hier flink roet in het eten.

We moesten terugvallen op plan B. En dat was een telefonische felicitatie van de winnaars door Remy en het per post nasturen van de prijs. Al met al toch iets minder feestelijk dan wij ons hadden voorgesteld. Maar het gaat om het resultaat, en dat zijn vier van de vele nieuwe VERON leden met een mooie nieuwe porto.

Voor herhaling vatbaar

Ondanks dat we de prijzen helaas niet persoonlijk mochten overhandigen vinden we dit toch een zeer geslaagde actie. Dit is zeer zeker voor herhaling vatbaar. Niet alleen hebben we veel nieuwe VERON leden mogen verwelkomen, maar ook cadeaus mogen uitdelen. Een win-win situatie dus. Met andere woorden; hou onze website in de gaten voor vervolg verlotingen. Misschien gaat er wel een prijs jouw kant op…