Veldweekend in Drimmelen bij afdeling Gorinchem

VERON afdeling Gorinchem heeft veldweekend in Drimmelen

Veldweekend in Drimmelen bij afdeling GorinchemOp Vrijdag 11, Zaterdag 12 en Zondag 13 september 2015 zijn wij voornemens een Veldweekend te organiseren op Mini Camping “Oud Drimmelen” te Drimmelen. Wij zijn op deze dagen te gast bij Gert-Jan van Oorschot en zijn vrouw.

Een tijdje geleden zijn wij – Coert (PD7WP) en zijn vrouw Gwen (PD…..???) (Heeft inmiddels haar NOVICE) naar deze camping geweest en wij hebben hier een fantastisch weekend mogen beleven met een aantal amateurs. Gert-Jan was zeer geïnteresseerd in onze hobby en eigenlijk binnen een paar minuten waren we al uitgenodigd voor een veldweekend in Drimmelen. Tijdens onze mail contacten kreeg ik van Gert-Jan ook de medewerking voor een eventueel te houden barbecue en ook is er de mogelijkheid om met z’n allen pannenkoeken te bakken. Wellicht een idee??

Indien wij van de BBQ of de pannenkoekenbakkerij gebruik willen maken is er ter plaatse de mogelijkheid om dit door de slagerij te laten verzorgen, die onze pakketten dan in de koeling zal plaatsen. Volgens Gert-Jan kunnen wij prima uit met pakket 3 op de site van Slagerij Rasenberg (www.slagerijrasenberg.nl) Ook is er de mogelijkheid om – bij koud weer – met z’n allen een versnapering te nuttigen rondom de ‘Open Haard’, die Gert-Jan voorhanden heeft. Voor degenen, die geen camper/caravan bezit is er de mogelijkheid tot het huren van een heuse Pipowagen. Check de website maar eens. Kijk op : www.ouddrimmelen.nl en like onze Facebookpagina.

Gedurende de komende  “Rondes van Gorinchem (PI4GAC)” zullen wij nog uitgebreid ingaan op de invulling van dit veldweekend en zullen wij peilen, wat de aanmelders wensen, zodat wij dit met Gert-Jan en zijn vrouw kunnen doorspreken. Ook over de kosten worden jullie uiteraard ruimschoots voordien geïnformeerd.

Indien er ideeën zijn over de invulling van dit veldweekend en indien jullie zin hebben om deel te nemen aan dit evenement willen wij dit uiteraard ruimschoots van te voren weten, zodat we kunnen regelen, dat er voldoende eten en dergelijke voorhanden is. Ik hoop dan ook op een volle agenda tijdens de bovengenoemde datums om een super leuke afsluiting te maken van het zomer seizoen in Drimmelen.

Aanmelden voor dit evenement kan ook op mijn email adres PA9F@veron.nl onder vermelding van “Veldweekend DRIMMELEN…. IK BEN ER BIJ!!!!

Met vriendelijke groet
Gert Bikker / PA9F
Werkgroep/Vergunninghouder Stadsrepeater Gorinchem (PI2GOR)
Organisatie Windmolendagen 2015 – PG64HOOP – Gorinchem
PI4GAC – Ronde van Gorinchem (FM 145.350 MHz)