Raspberry PI lezing bij afdeling Gorinchem

Raspberry PI lezing bij afdeling GorinchemOp het techniekforum zijn regelmatig artikelen te lezen van Ruud PA3RW. Een van de onderwerpen is de Raspberry PI. Ruud legt in meerdere delen uit hoe je met de Raspberry PI kunt beginnen. Maar dat is niet alles. Ook staan op het techniekforum meerdere projecten of programmatuur die goed te gebruiken zijn bij onze hobby. Maar na alle publicaties geeft Ruud nu ook een Raspberry PI lezing in het land waarvan Gorinchem de eerste is. Wilt u binnen de afdeling ook weten hoe te beginnen met de Raspberry PI? Neem dan contact op met Ruud PA3RW voor meer informatie en mogelijkheden.

Ruud, PA3RW wil jij een lezing over de Raspberry geven?

Gorinchem heeft Ruud verzocht om een lezing te geven over de Raspberry PI. Hierbij is aangegeven dat het een lezing moet zijn voor alle leden. Dus ook voor de echte Raspberry PI beginner en digibeet. Na een korte periode tot nadenken heeft Ruud aangegeven dit te willen doen en voor een breed publiek. De lezing begint met een stukje algemene informatie, daarna zal Ruud door middel van wat voorbeelden en tips laten zien hoe handig het kan zijn om een Raspberry PI in de shack te gebruiken.

Raspberry PI lezing

De lezing is geen workshop maar puur wat is een Raspberry PI en wat kun je ermee. Maar ook wat is het niet want dat is bijna net zo belangrijk als wat is het wel. Hoe moet je ermee starten etc etc. Alles wordt in eenvoudige begrijpelijke taal uitgelegd. Belangrijk is dat u plezier heeft aan deze lezing en kunt beginnen met dit handige stukje gereedschap in de shack. Natuurlijk is er tijdens de lezing voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen.

Mochten er na deze lezing voldoende animo zijn voor een workshop dan ben behoort dit ook tot de mogelijkheden. Tijdens deze workshop zal er ook werkelijk iets gemaakt worden met de Raspberry PI.

Waar en wanneer

  • Gorinchemse Amateur Club
  • Datum – tijd: donderdag 5 maart 2020 en het begint om 20.00 uur
  • Plaats: Clubgebouw van Scouting APV, Sportlaan 4 4205 HV Gorinchem.

Meer informatie

VERON Techniek Forum

Klik op de afbeelding om u aan te melden voor het Techniek forum

Op het techniekforum is veel informatie terug te vinden en niet alleen over de Raspberry PI. Ook kunt u op het techniekforum uitvoerig vragen stellen over andere onderwerpen die betrekking hebben op Experimenteel Radio Onderzoek. Heeft u nog geen toegang tot het techniekforum? Maak dan gebruik van het aanvraagformulier. Het techniekforum is niet anoniem en exclusief voor leden van de VERON. Nog geen lid van de VERON? Word lid en gebruik daarvoor het aanmeldformulier.

Met dank aan Ruud PA3RW