Västerås Radioklubb viert 80e verjaardag met 8S80AA

Västerås Radioklubb viert 80e verjaardag met 8S80AADit hele jaar viert een van de oudste en grootste radioclubs van Zweden haar 80e verjaardag. Om de aandacht hierop te vestigen zal Västerås Radioklubb (in Zweden bekend als VRK) het hele jaar actief zijn onder de unieke speciale roepletters 8S80AA.

Deze prefix is nog nooit eerder toegewezen, dus die moet je in je log krijgen. Ze zijn met deze roepletters actief  op alle banden en alle modes tussen 2 meter en 160 meter. Je hebt nog tot het eind van dit jaar om dit bijzondere Zweedse station te werken.

Behalve een reeks evenementen, activiteiten en deelname aan een aantal contesten gedurende dit jaar, bieden ze ook nog een speciale award aan. Deze prijs is voor de persoon die erin slaagt om een voldoende aantal individuele leden van de VRK te werken en zo minimaal 80 punten weet te behalen. Het tijdvenster voor de prijzenjacht sluit aanstaande 31 december. Je kunt de award aanvragen wanneer je maar wilt, zelfs nog na komende jaarwisseling.

De award kost je helemaal niets en wordt wordt geleverd als een prachtig zelf af te drukken certificaat in hoge resolutie in PDF-formaat via e-mail. Je kunt een volledige lijst van alle leden van de club en hun speciale roepletters op deze website vinden. En daar vind je ook de regels en een aanmeldingsformulier in PDF-formaat.

Vragen over het jubileum, de 8S80AA roepletters of over de club kun je mailen naar sm5kri@sk5aa.se

Vragen over de VRK80 Award kun je mailen naar awards@sk5aa.se