Gedeeltelijke terugbetaling donaties 3Y0Z Bouvet DXpeditie

Gedeeltelijke terugbetaling donaties 3Y0Z Bouvet DXpeditieHet team van de 3Y0Z Bouvet eiland DXpeditie biedt verschillende mogelijkheden voor gedeeltelijke terugbetaling van donaties. Degenen die aan de expeditie hebben bijgedragen kunnen hiervan gebruikmaken. Vorig jaar februari, voordat het team op het eiland kon landen, is de DXpeditie afgebroken.

Bob Allphin K4UEE bedankt alle donateurs voor de financiële steun die is gegeven om de expeditie mogelijk te maken. De teamleden van DXpeditie zijn allemaal erg teleurgesteld dat de expeditie niet kon worden voltooid. Onder extreme weersomstandigheden hebben we drie dagen voor de kust van Bouvet gelegen. En in de strijd tegen de wind met orkaankracht is een van onze scheepsmotoren overbelast geraakt en heeft daardoor een koppeling het begeven.

Als gevolg van deze problemen heeft de kapitein van het schip besloten de expeditie af te breken. Het was de juiste beslissing, maar een enorme teleurstelling na bijna drie jaar van plannen.

Nu nadat alle expeditie rekeningen zijn betaald. En na verrekening van alle kosten is er een positief saldo ontstaan. Ook een terugbetaling van 48% van de oorspronkelijke donatie is mogelijk. Daarnaast krijgen alle sponsoren van de DXpeditie hetzelfde percentage, ongeacht of ze een DX-foundation, DX-club, individueel DXer- of DXpeditie-teamlid zijn. Volgens Bob de enige eerlijke manier om dit te doen.

Keuze uit 5 mogelijkheden:

  1. Restitutie van de bijdrage. Terugbetaling voor hams gaat via PayPal, echter met het verzoek voor degenen die USD 30 of minder bijdroegen, om de teruggave te doneren aan het 3Y0Z-team.
  2. Doneer een eventuele terugbetaling aan het 3Y0Z-team. Teamleden hebben veel geld, tijd en moeite geïnvesteerd om deze DXpeditie tot een succes te maken.
  3. Doneer een eventuele terugbetaling aan de Northern California DX Foundation (NCDXF) op naam van de donateur om toekomstige DXpedities te financieren.
  4. Doneer een eventuele terugbetaling aan de International DX Foundation (INDEXA) op naam van de donateur om toekomstige DXpedities te helpen financieren.
  5. Standaardoptie voor degenen die niet reageren: het 3Y0Z-team deelt het overschot met de grootste financiële sponsoren van de DXpeditie, het 3Y0Z-team, NCDXF, INDEXA en de German DX Foundation (GDXF).

Deadline

De deadline is 15 maart 2019 voor het aanvragen van een terugbetaling of om een specifieke begunstigde te selecteren onder opties 1 – 4.

Stuur Bob Allphin K4UEE een email met uw keuze. Standaardoptie 5 wordt uitgevoerd indien voor de deadline geen keuze wordt gemaakt.

Bouvet

Op dit moment is Bouvet de tweede meest gezochte DXCC-entiteit, achter Noord-Korea.

Het subantarctisch eiland is een afhankelijk gebied van Noorwegen en ligt in de zuidelijke Atlantische Oceaan. De laatste expeditie 3Y0E naar Bouvet was tijdens een wetenschappelijke expeditie in de winter van 2007 – 2008.