SARL HF-contest in augustus

SARL HF-contest in augustusDe SARL Phone HF-contest is op 7 augustus. De HF digital contest is vervolgens op zondag 14 augustus. Als laatste de CW-HF-contest, die vindt plaats op 28 augustus 2022. Het doel van de SARL HF-contesten is dat de deelnemers contact leggen met zoveel mogelijk amateurs in Zuidelijk Afrika op de 20, 40 en 80 m amateurbanden met behulp van telefonie, RTTY en CW.

Wanneer en hoe

De HF Phone contest wordt gehouden op zondag 7 augustus, de HF Digital contest op zondag 14 augustus en de HF CW contest op zondag 28 augustus 2022.

Je kunt deelnemen als Single Operator Single Radio – Single Band station, als Single Operator Single Radio – All Band station, als Multi Operator – Single Band station of als Multi Operator – All Band station. YL en Youth stations moeten hun logs duidelijk markeren als YL of Youth.

Awards

Er zijn trofeeën te winnen voor de eerste plaats en de hoogste single band score in elke contest. Er is ook een trofee voor de hoogste gecombineerde score in alle drie de contests. Een trofee is er voor de deelnemer die in zijn of haar eerste jaar van telefonie bedrijven de hoogste score in telefonie behaalt. Kandidaten voor deze trofee moeten op het samenvattingsformulier de datum van afgifte van het rijbewijs vermelden. Een trofee wordt toegekend aan de radioamateur jonger dan 26 jaar die de hoogste score behaalt in de drie wedstrijden en een trofee wordt toegekend aan de YL die de hoogste score behaalt in de drie wedstrijden. Er is ook een certificaat voor de best scorende stations buiten Zuid-Afrika.

Alle informatie is te vinden in de 2022 SARL Contest Manual en lees ook de General Rules in het document.

Bron: Southgate en SARL