ISTRA Contest Meeting

De eerste jaarlijkse internationale contest bijeenkomst van 6 tot 9 oktober wordt gehouden in Poreč. Deze voor HF en VHF contesters gehouden bijeenkomst is naar een idee van 9A1P. Door de wereldwijde COVID-19 uitbraak is het idee uit 2019 uitgesteld tot 2022.

Istra Contest Meeting

Deze Istra Contest Meeting (ICM) wordt georganiseerd door 9A1P Radio Club Porec. Op de vierdaagse bijeenkomst staan veel lezingen gepland. Onder de sprekers bevinden zich vele contest teams zoals het WRTC2022 team uit Italie. Ook sprekers van de teams uit D4C, TK0C, E7DX en S50C en ervaren contesters I4UHF, 9A1TT, 4O3A staan op het programma.

Uitgebreide programme informatie is te vinden op de website van de Istra Contest Meeting.

Locatie

Locatie internationale contest bijeenkomst:

PLAVA LAGUNA Hotel Materada

Materada 35, 52440, Poreč, Croatia

Agenda

Op dag 2 staan presentaties van de teams D4C, TK0C en E7DX gepland, maar ook van 9A1TT over high tech contesting van 4O3A. Op dag 3 staat naast het VHF contesting forum ook presentaties over het veilig klimmen, het opbouwen van een contest station en een contest analyzer door I4UFH op het programma. Dag 3 wordt afgesloten met nieuws van WRTC2023 in Italie.

Gedurende de vierdaagse bijeenkomst zijn ook bezichtingen van de stad Poreč mogelijk. De prijzen van de overnachtingen en een overzicht van alle activiteiten staat op de Istra Contest Meeting website.