Speciale roepletters IY1EY voor 150e geboortedag van Guglielmo Marconi

Speciale roepletters IY1EY voor 150e geboortedag van Guglielmo MarconiVan 2 tot 14 april 2024 zal het speciale station “Marconiana” IY1EY operationeel zijn ter gelegenheid van de 150e geboortedag van Guglielmo Marconi.

IY1EY werkt met SSB, CW, Digital (FT8, FT4 en RTTY) op alle HF banden.

Dus stem af op 80m, 40m, 30m, 20m, 17m, 15m, 12m en 10m om dit bijzondere station te werken.

Voor het verkrijgen van het IY1EY 2024 AWARD-certificaat zijn minimaal 20 punten vereist. Deze punten zijn gebaseerd op de totale som van de punten die IY1EY als volgt verdeelt:

  • QSO CW : 3 punten op elke band
  • QSO SSB : 2 punten op elke band
  • QSO DIGI: 1 punt op elke band

Het speciale Marconian prefix zal tegelijkertijd actief zijn op meerdere banden en modi. Contacten op dezelfde dag zijn geldig op voorwaarde dat er tenminste een verandering in modus of band is.

Op het HRDLOG.net platform zie je het online log en de score in real time.

De IY1EY 2024 award wordt zonder online registratie vrijgegeven op HRDLOG in digitaal formaat A4 hoge resolutie in kleur aan het einde van het evenement. Het is niet nodig om een papieren bevestiging van logboek en Qsl in te sturen.

De links worden geüpload naar LOTW en zijn beschikbaar in digitaal iQSL-formaat op het HRDLOG.net platform. QSL papier alleen direct via Clublog OQRS omdat het ARI QSL Bureau deze service helaas niet voor ons biedt en ons verder ook niet ondersteunt. Dus GEEN QSL via Bureau.

Meer informatie kun je opvragen via loanoelettra@ariloano.it en/of zelf proberen te vinden op https://www.qrz.com/db/IY1EY

Het volledige reglement van deze activiteit is via deze link als PDF bestand te lezen.