Saint Kitts en Nevis (V4) IARU member society

SKNAARS Saint Kitts en Nevis lid IARUDe eilanden Saint Kitts en Nevis (V4) worden vanaf heden binnen de IARU vertegenwoordigd door SKNAARS (St. Kitts-Nevis-Anguilla Amateur Radio Society). Op 28 mei 2018 hebben de leden-verenigingen van de IARU hierover een positief (stem) advies uitgebracht. SKNAARS is lid van IARU regio 2.

Saint Kitts en Nevis (V4)

De eilanden Saint Kitts en Nevis in de Cariben worden vertegenwoordigd door SKNAARS. Je zou ze onze buur-eilanden kunnen noemen aangezien de afstand tussen Sint Eustatius en Saint Kitts 10 kilometer bedraagt. Het eiland Anguilla (VP2E) heeft haar eigen vertegenwoordiging in de IARU maar maakte historisch deel uit van SKNAARS. Deze radio amateur vereniging is in 1973 opgericht en heeft zich o.a. ingezet voor noodverkeer in het Caribisch gebied.

https://sknaars.weebly.com/

VERON enige Nederlandse radiozendamateur vereniging lid van de IARU

VERON is niet alleen de grootste maar ook de enige radiozendamateur vereniging in Nederland die is aangesloten bij de IARU (International Amateur Radio Union). Zo behartigt VERON internationaal de belangen van de Nederlandse radiozendamateur. Steun de VERON in de strijdt om een storingsvrij radiospectrum en word lid.