Radioamateur vakantiefoto voor de achterblijvers gezocht

Radioamateur vakantiefoto voor de achterblijvers gezochtDeze vakantiefoto laat geen misverstanden bestaan. Dat moet wel een radioamateur op reis zijn. En inderdaad, het blijkt de antenne van onze algemeen voorzitter Remy (PAØAGF) te zijn. Naast zijn caravan onder de zomerzon.

Op deze manier lokt hij andere kampeerders letterlijk en figuurlijk uit hun tent. Hij maakt onze mooie radiohobby, ook op vakantie, goed zicht- en tastbaar. Dit is een ideale manier om geïnteresseerden laagdrempelig kennis te laten maken met amateur radio in de praktijk.

Wij zijn eigenlijk heel erg nieuwsgierig naar jouw radio gerelateerde vakantiekiekjes. Heb je een leuke vakantiefoto van hoe je buiten met antenne’s, zenders en/of ontvangers aan het stoeien bent tijdens je welverdiende vrije tijd? Plaats die foto’s dan op onze Facebook pagina onder dit bericht. Laat ons achterblijvers eens meegenieten met jouw vakantieavonturen vanaf zonnige locaties. Ook al is het een vakantie in eigen tuin of op je eigen paar vierkante meter balkon.

Mocht je naast een leuke radiohobby gerelateerde vakantiefoto ook nog een goed verhaal bij die foto hebben, dan horen we dat maar al te graag op de VERON webredactie. We delen jouw verhaal met onze achterban. En daarmee je ook weer anderen stimuleert eens wat van zich te laten horen.