PA6HQ 2024 zoekt operators

PA6HQ 2024 zoekt operators

De voorbereidingen voor PA6HQ 2024 zijn begonnen en op dit moment wordt geïnventariseerd welke stations en operators hun steentje bij willen en kunnen dragen. Dit alles om de VERON multiplier te activeren in de IARU HF Championship Contest op 13 en 14 juli 2024.

Met andere woorden; PA6HQ 2024 zoekt operators…

Wat zoeken wij dan precies?

PA6HQ is een zogenaamd Headquarter Station. En dat kan volgens de regels actief zijn op alle 12 band/modes combinaties tegelijk. Dus op 160m SSB en CW, 80m CW en SSB en zo verder. Een andere regel is dat het station niet op één locatie hoeft te staan. Maar het mag verdeeld zijn over meerdere locaties in het land. Dus we zoeken 12 locaties waar één van de band/mode combinaties gedaan kunnen worden.

Hoewel de afgelopen jaren de meeste deelnemers altijd wel clubstations zijn geweest staat deelname natuurlijk ook open voor thuislocaties. Belangrijk is dat het station de hele contest competitief actief kan zijn.

Interesse?

Heb je interesse in deelname? En/of beschik je over een station waar je één of meerdere banden competitief kan activeren? Dan horen we graag van je. Stuur even een email naar pa6hq@veron.nl met een korte omschrijving van je station en eigen voorkeuren. Dan nemen wij snel contact met je op.

Meer informatie over PA6HQ 2024:…

PA6HQ 2024 operatorsPA6HQ / PH6Q is een speciale roepnaam verleend aan PI4HQ, het verenigings station van het Traffic Bureau van de VERON. Met deze call vertegenwoordigd een groep van Nederlandse contesters de VERON tijdens de jaarlijkse IARU HF Championship Contest. Voor nog meer informatie zie onze PA6HQ pagina.

73 Alex PA1AW