Jaarnota van Agentschap Telecom dit jaar later

Jaarnota van Agentschap Telecom dit jaar laterStaat u bij Agentschap Telecom geregistreerd als radiozendamateur, gebruiker van maritieme radioapparatuur? En/of heeft u een vergunning voor het gebruik van frequentieruimte? Dan ontvangt u de jaarnota van Agentschap Telecom met jaarlijkse vergoedingen dit jaar wat later dan u gewend bent. Dat meldt het Agentschap Telecom op haar website.

Onlangs heeft Agentschap Telecom een nieuw facturatiesysteem in gebruik genomen. De voorbereidingen voor de verzending duren daarom dit jaar iets langer dan gebruikelijk. Agentschap Telecom streeft ernaar om de facturen in maart, april en mei 2019 te versturen. Zij versturen de facturen niet digitaal, maar op papier. De vergoedingen die Agentschap Telecom in rekening brengt, zijn vastgelegd in de Regeling vergoedingen Agentschap Telecom 2019.

Voor wie Agentschap Telecom nog niet (goed) kent: Agentschap Telecom voert beleid uit en houdt toezicht op frequentiegebruik van radio en televisie, telefonie en allerlei radiozendapparatuur in Nederland. Ook houdt het agentschap toezicht op veilig gebruik van internet en op meetapparatuur zoals weegschalen en benzinepompen. Voor meer informatie over de radiozendamateur gerelateerde taken van het agentschap zie deze website. VERON berichtgeving over en van het agentschap is via deze link te lezen. En de verslaggeving van het regelmatig gehouden Amateur Overleg kan vanaf deze pagina gelezen worden.