Agentschap Telecom krijgt een nieuwe website

logo agentschap-telecomAgentschap Telecom krijgt een nieuwe website. Vanaf maandag 15 januari staat hij online. Met hetzelfde adres (www.agentschaptelecom.nl), maar gestoken in een ander jasje: moderner, frisser en compacter.

Niet alleen het uiterlijk van de website verandert.

Met de nieuwe opzet en structuur van de site maken dat u sneller vindt wat u zoekt. Zowel met laptop, telefoon of tablet, want de site is ‘responsive’ en schaalt zich automatisch naar het juiste formaat.

Met de nieuwe website kan Agentschap Telecom u nog beter en sneller van informatie voorzien. Mocht u nog informatie missen of vragen hebben over de website, dan kunt u dat aangeven via de reactieformulieren op de nieuwe website van Agentschap Telecom.

Feedbackbijeenkomsten met VRZA en VERON

In mei 2017 is Agentschap Telecom al begonnen om via feedbackbijeenkomsten informatie van de eindgebruikers in te winnen. Voor de informatie die betrekking heeft op de radiozendamateur zijn de beide verenigingen, VRZA en VERON gevraagd om 2 personen af te vaardigen. Naar welke informatie wordt gezocht? Hoe moet deze dan worden aangeboden? Wat moet er echt veranderen en wat juist niet?  Er is na die tijd hard aan gewerkt en het resultaat is vanaf 15 januari te zien.