VERON leden geven mening over e-mail nieuwsbrief

E-mail nieuwsbrief VERONIn december stuurde de VERON haar leden, waarvan een e-mailadres bekend was, de eerste e-mail nieuwsbrief. Onderaan de nieuwsbrief werd de lezers gevraagd om feedback te geven. Veel geadresseerden namen de moeite en gaven ons bruikbare tips om de nieuwsbrief nog beter te maken.

Gemiddeld een 8,4

Dat de e-mail nieuwsbrief goed is ontvangen blijkt wel uit het feit dat van de ruim 2400 geadresseerden, we slechts 4 afmeldingen ontvingen. Verder werd gevraagd een cijfer te geven. De leden beoordeelden de nieuwsbrief met gemiddeld een 8,4. Een resultaat waar we erg tevreden mee zijn!

Tips voor nieuws

De webredactie verzamelt al weer nieuws voor een nieuwe e-mail nieuwsbrief. Deze zal in februari weer naar onze leden verstuurd worden. Mocht je hiervoor nieuws hebben, of heb je elders iets interessants gezien wat de moeite waard is om met de andere leden te delen? Stuur je tips t.a.v. de webredactie via het contactformulier op deze website.

Je e-mailadres opgeven

Heb jij de laatste e-mailnieuwsbrief niet ontvangen, maar ben je wel lid van de VERON? Dan ontbreekt waarschijnlijk je e-mailadres in onze ledenadministratie. Je kunt je e-mailadres alsnog opgeven door het op het contactformulier in te vullen en aan het Centraal Bureau te versturen, met daarbij de vermelding dat je de e-mailnieuwsbrief wil ontvangen. Geef daarbij  jouw lidmaatschapsnummer en de postcode van je huisadres op. De volgende e-mailnieuwsbrief zit dan in je mailbox!

Op de hoogte blijven via social media

Wil je geen e-mailnieuwsbrieven, maar wel op de hoogte blijven?
Ons nieuws delen we ook via Facebook, Twitter, LinkedIn, Youtube en Instagram.

Ben je nog geen lid van de VERON? Wil jij wel de e-mailnieuwsbrief ontvangen en gebruik maken van allerlei voordelen als lid? Zoals 12x per jaar Electron magazine, (inter)nationale belangenbehartiging, extra voordeel op producten van ons Service Bureau, ondersteuning in je hobby door onze commissies, toegang tot de bijeenkomsten van je lokale afdeling? Word dan lid!