Onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je snel in!

Onze e-mail nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je snel in!Op 26 februari 2019 ontvingen onze leden weer de e-mail nieuwsbrief. De nieuwsbrief wordt elke keer weer bijzonder goed gewaardeerd. Maar bijna 3.600 leden kunnen de nieuwsbrief helaas niet ontvangen. Van die bijna 3.600 leden is er geen e-mailadres bekend, of staat er een onjuist e-mailadres in de ledenadministratie.

Zo kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief

Heeft u de e-mail nieuwsbrief niet ontvangen? Dan hoor u bij de groep van 3.600 leden. De nieuwsbrief komt ongeveer om de 10 weken en de volgende staat gepland voor begin mei. Om te zorgen dat u deze e-mail nieuwsbrief wel ontvangt, kunt u uw e-mailadres laten toevoegen in de ledenadministratie. Maak daarvoor gebruik van het formulier. Om zeker te weten dat u het bent die zich inschrijft, vragen we om uw lidmaatschapsnummer en postcode op te geven. Die gegevens vindt u terug op de lidmaatschapskaart.

VERON.nl domein toevoegen als veilige afzender

E-mail nieuwsbrieven kunnen, zonder dat u het weet, als spam worden aangemerkt. Voeg in ieder geval het @veron.nl domein toe aan de lijst van veilige domeinen in uw e-mail programma, om dat te voorkomen. Op de website veiligeafzender.nl staat uitgelegd hoe u dat moet doen.

Inschrijfformulier

Gebruik de link https://www.veron.nl/activiteiten/e-mailnieuwsbrief/

Nog geen VERON lid?

Bent u nog geen VERON lid, maar wilt u wel de e-mail nieuwsbrief ontvangen? Word dan lid van de grootste radioamateurvereniging van Nederland. U ontvangt niet alleen om de 10 weken de e-mail nieuwsbrief. Maar ook 12x per jaar ons Electron magazine, korting op artikelen uit de VERON webshop en korting op toegang tot de jaarlijkse Dag voor de RadioAmateur. Daarnaast worden uw belangen nationaal en internationaal door een deskundig en gedreven team behartigd.