FOSDEM 2019 in Brussel op 2 en 3 februari

FOSDEM open-source meetingOp zaterdag 2 en zondag 3 februari vindt FOSDEM 2019 plaats in Brussel. FOSDEM staat voor Free and Open-Source Developers European Meeting.  Het is één van de belangrijkste conferenties over opensource-software en -hardware.

FOSDEM 2019 is ook interessant voor de radioamateur. Niet in de laatste plaats omdat er ruime aandacht is voor Software Defined Radio (SDR). Daarnaast is de Belgische zendamateurvereniging UBA het hele weekend aanwezig met een informatiestand.

FOSDEM 2019 is een groot evenement. Met meer dan 700 sprekers en duizenden bezoekers. Activiteiten worden gehouden in 33 ruimten. Deze zijn verspreid over verschillende gebouwen op de campus van de Vrije Universiteit Brussel.

Software Defined Radio-programma

Het SDR-programma is op zondag 3 februari. Het begint ’s ochtends om 9:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Het programma bestaat uit veertien voordrachten. Alle voordrachten zijn in dezelfde ruimte. De agenda van het SDR-programma en de samenvattingen van de voordrachten zijn terug te vinden op de pagina van de Free Software Radio devroom.

Gratis toegang tot FOSDEM 2019

De toegang tot het evenement is gratis en aanmelding is niet nodig. Meer informatie vind je op de website van FOSDEM.