EuMW 2020: Europese Microgolf week: Registreer je nu

EuMW 2020: Europese Microgolf week: Registreer je nu

Klik op de afbeelding voor het programma

Van 10-15 januari 2021 is de Europese Microgolf Week. De microgolfweek is een conferentieweek op het gebied van Microgolf- en Radar ontwikkelingen. En is ieder jaar in een andere stad. Dat zou in 2020 Nederland (Utrecht, Jaarbeurs) zijn, maar is onder druk van Corona online gegaan. Maar de naam van dit evenement is nog steeds EuMW 2020, de EuMW 2021 is dit jaar in Londen.

EuMW 2020 inschrijven als visitor

Je kunt je natuurlijk voor de conferenties en workshops registreren, maar als je je aanmeldt als ‘visitor’ (kosteloos) kun je al van alles:

  • Bezoek Europa’s grootste microgolfbeurs met plusminus 100 microgolfbedrijven
  • Woon de opening- en sluiting sessie van alle drie de conferenties bij. Met keynotes van wereldformaat, onder andere één over de microgolftechnieken in toekomstige NASA missies en één over de microgolftechnieken in METOPS SG. Een satellietsysteem dat een groot deel van de weersvoorspelling gaat ondersteunen ter vervanging van METOP.
  • Toegang tot de Microwave Quizz en ChatRoulette
  • Toegang tot alle posters, drie superleuke Technology-in-Context lezingen (ruimterecht, 5G, network threats), Rohde & Schwarz workshops

Ook het Defense, Security en Space Forum (60 Euro) of de Doctoral School of Microwaves (40 Euro) zijn aantrekkelijk. De eerste geeft een inkijkje in toekomstige militaire ontwikkelingen, de tweede in 5G technologie: van systeemontwerp tot IC details.

Meer informatie:

Bezoeken zonder te reizen

Als je actief bent (of wilt worden) op de microgolfbanden, kun je je geen mooier evenement voorstellen, er is zoveel te zien. En dit is misschien wel het enige jaar dat je de conferentie bij kunt wonen zonder te hoeven reizen!