DLZA viert 10-jarig bestaan met velddag en BBQ

DLZA viert 10-jarig bestaan met velddag en BBQSinds 2006 is de DLZA  actief. In het begin was het een kleinschalige website waar  in je de lesstof kon terug vinden. Deze website groeide uit tot een grote club vrijwilligers die zowel via Teamspeak als vraagbaak dienst deed dan wel via mail en de website vragen beantwoordden. De website werd opgebouwd door verschillende amateurs die elk een stuk van de lesstof uitschreven tot wat de DLZA nu is. Compleet met alle examens van afgelopen jaren met een flink stuk van de examens met feedback op de vragen zodat men beter in staat is te leren van zijn of haar fouten.

Na een aantal jaren als een vriendenclub gedraaid te hebben, werd de DLZA uiteindelijk een stichting om zo het een en ander goed te organiseren. Dit jaar bestaat de DLZA 10 jaar en dit gaat gevierd worden. Op 16 juli a.s. is er in Maartensdijk (UT) een velddag georganiseerd waar iedereen voor uitgenodigd is. Op deze dag zullen we ook uitkomen met onze club call PI4DLZ/A en zullen tal van de cursisten ook met deze call uitkomen op deze dag. Hiermee zullen dus ervaren maar ook onervaren operators deze dag actief zijn. Gedurende de maand juli zal er ook gewerkt worden met de call PI4DLZ/A op de verschillende banden in verschillende modus. Dit zal gebeuren door oud cursisten die de benodigde papieren behaald hebben via de DLZA.

Aan het einde van deze dag zal er een BBQ georganiseerd gaan worden voor de (oud) cursisten . Zij worden uitgenodigd om zich in te schrijven door een e-mail te sturen naar info@dlza.nl. Er wordt hiervoor een kleine onkostenvergoeding gevraagd: € 14,50 per persoon en dat is inclusief een glaasje drinken.

Cursisten en oud cursisten worden bij deze dan ook uitgenodigd om aanwezig te zijn op deze feestelijke dag! Misschien is dit meteen een goede reden om je in te schrijven voor de Full cursus of om je CW te  halen. Of uiteraard je Novice!

Uiteraard zijn overdag ook geïnteresseerden welkom om eens te komen kijken naar wat de DLZA mogelijk voor je kan betekenen, bij het behalen van een registratie als zendamateur.

Voor meer informatie over deze velddag kun je terecht op www.dlza.nl (button veldweekend DLZA)

Het adres van deze dag is :
Scouting Agger Martini Groep
Dierenriem 10
3738 TR Maartensdijk

Datum: 16 juli 2016
Aanvang 10:00 uur tot 17:00 uur.
Aanvang BBQ 19:00 uur.

Berrie Sleijster
PD8B