PA6HQ weer actief tijdens het IARU HF Championship 2016

PA6HQ weer actief tijdens het IARU HF Championship 2016Ook dit jaar neemt een VERON HQ team deel aan de IARU HF Championship. We zijn onder de roepnaam PA6HQ weer actief vanuit meerdere locaties, dit jaar vanuit Barendrecht (PI4COM) en Hengelo (PI4A).

Naast een normaal punten- en multiplier systeem op basis van IARU zone en continent leveren contacten met HQ stations in deze HF Championship extra multipliers op. Deze HQ stations vertegenwoordigen de landelijke IARU secties waarbij PA6HQ de VERON, de Nederlandse IARU Region 1 sectie, vertegenwoordigd. Een mooie mogelijkheid om de bekendheid van onze vereniging wereldwijd te vergroten.

Het deelnemen vanuit meerdere locaties maakt het mogelijk tegelijkertijd op zo veel mogelijk  banden en modes actief te zijn. En dus een zo groot mogelijk aantal deelnemers de kans te geven de VERON multiplier te bemachtigen.

Zoals ieder jaar word het ook nu ‘contesting the casual way’. Het blijft natuurlijk een sportief evenement met de broodnodige competitie, maar zoals gebruikelijk in een altijd gezellige sfeer!

De IARU HF Championship start op 9 juli 1200 UTC  en eindigt op 10 juli om 1200 UTC.

We hopen jullie op alle banden tegen te komen.

‘Call us or we’ll call You!’.

73, Bart, PA9WOR.