Belgische luchtmacht dagen

Belgische luchtmacht dagenRadioamateurs maken niet alleen gebruik van voor amateurdoeleinden bedoelde apparatuur. Er is een groep amateurs met een focus op “legergroene” zendspulletjes. Veelal materiaal uit vervlogen tijden. Dus des te leuker om ook eens modern spul in actie te zien. Niet specifiek de zendapparatuur, maar de hele machine waar de nodige radio’s ingebouwd zitten. En dat kan tijdens de Belgische luchtmacht dagen vandaag en morgen.

Op zaterdag 9 september en zondag 10 september stelt het personeel van Kleine-Brogel alles in het werk om de airshow tot in de puntjes te organiseren. Ook de coördinatie met heel wat demoteams verloopt gesmeerd. Naast de eigen Belgische militaire toestellen zal er eveneens een groot aanbod van interessante internationale vliegtuigen en helikopters te bewonderen zijn, zowel militaire als burgertoestellen. Alle info via de website www.belgianairforcedays.be

Toegang

De tickets worden enkel online en op voorhand aangekocht. Gelieve in dit geval het afgedrukte ticket klaar te houden om de barcode te laten scannen. Dit zorgt voor een vlotte toegang. Kinderen jonger dan 8 jaar worden gratis toegelaten. Een ticket reserveren is wel noodzakelijk.

Op zaterdag 9 en zondag 10 september kan je genieten van een hele dag duizelingwekkende luchtmagie.

Deuren gaan open om 09u00
Show start om 10u00
Einde is om 18u00

Vliegbasis Kleine-Brogel
O.L.Vrouwlaan 99
3990 Peer (België)

Voor meer informatie e-mail je met info@kleinebrogelairbase.be

Het complete programma overzicht is via deze link te vinden.