Hé, jij daar, Youngster!

Hé, jij daar, Youngster!

Ben je tussen de 15 en 26 jaar, actief op de band als zend- of luisteramateur? Of heb je belangstelling voor het radioamateurisme? Dan zijn we op zoek naar jou!

In het weekend van 10 t/m 12 maart 2017 organiseren wij een weekend voor de jonge zend- en luisteramateurs. Deze datum is niet voor niets gekozen, dit is natuurlijk het weekend van de radiomarkt in Rosmalen.

Hé, jij daar, Youngster! Doe je mee aan ons Jeugdkamp?Dit is dan ook de reden dat wij een locatie hebben uitgezocht op ongeveer 20 minuten vanaf Rosmalen, het weekend zal plaatsvinden in het clubhuis van Jong Nederland te Vorstenbosch. Hier hebben wij ook de mogelijkheid om een klein antennepark neer te zetten en dus een radiostation in te richten.

Het programma kort samengevat:

  • onderling qso’s,
  • verbindingen maken,
  • radiomarkt bezoeken,
  • en eventueel nog een soldeerkitje maken.

Heb jij zin in een gaaf weekend met andere Youngsters en heb je zin om mee te gaan naar de radiomarkt? Meld je dan aan bij: jeugdkamp@veron.nl of mail voor verdere info.

De kosten voor dit weekend proberen wij zo laag mogelijkheid te houden door middel van sponsoring. Deze zal rond de 10,- euro voor de jeugd zijn!