VRZA organiseert 55ste Radiokampweek

VRZA Radiokampweek op Streekpark Klein Oisterwijk

Op zaterdag 5 mei gaat alweer voor de 55e keer de VRZA Radiokampweek van start. Vanaf dit jaar op een nieuwe plek. De deelnemers worden gastvrij verwelkomt door de familie Jonkers op Streekpark Klein Oisterwijk. Een mooie en nieuwe plek, aan de rand van de bekende Oisterwijkse bossen en vennen. Na ruim een jaar van intensieve voorbereidingen is er een mooi programma samengesteld.

Welkomstborrel

Op zaterdag, wanneer iedereen zich op zijn plekje heeft gesetteld, wordt iedereen door het VRZA bestuur en de werkgroep van de radiokampweek verwelkomt in de grote tent voor de VRZA-welkomstborrel. De volgende dag, zondag, staat de fotopuzzeltocht op het programma, een mooie route door de omgeving. Maandag kan er worden gesoldeerd, er wordt een X-Phase II QRM killer gebouwd. Hiermee kunnen de ongewenste en toenemende storing op HF de kop in worden  gedrukt.

Excursie naar La Trappe

Op dinsdag staat vervolgens de excursie gepland. We gaan die dag gezamenlijk met het treintje naar Abdij Koningshoeve, bekend van La Trappe trappist. Daarna, op woensdag, kan iedereen met het bord op schoot gaan bingo’en. De dames kunnen die avond aan de slag met het stippen en schilderen op porselein terwijl de heren welkom zijn in de grote tent voor de lezing. De lezing gaat die avond over de ontvangst van Deep Space Probes in de 70cm band.

Donderdag radiomarkt

Op donderdag, vaste prik, zal de radiomarkt plaatsvinden. De organisatie verwacht weer een groot aantal standhouders, kofferbak-verkopers en bezoekers. De vrijdagochtend is speciaal voor de jeugd. Er is een leuk programma gemaakt voor de allerkleinsten en de schoolgaande kinderen gaan naar Jump-XL. Het Walhalla van de trampolines. Uiteraard mogen de ouders ook mee om hun springkunsten te vertonen. Hopelijk zonder blessures want ‘s avonds volgt alweer de nachtjacht.

De jeugd wordt niet vergeten

Op zaterdag zullen Bas en Anouska weer een leuke jeugdjacht organiseren. De week wordt afgesloten in het oranje met de feestavond. Uiteraard wordt dit programma dagelijks aangevuld met een grote diversiteit aan vossenjachten op 2m en 80m.

Kampradio en -TV

Alle activiteiten worden door de teams van Kampradio en Kamp-TV verslagen in dagelijkse uitzendingen. Vanaf dit jaar zal PI4RKW TV in HD gaan uitzenden. Onder andere via het lokale kabel-TV netwerk, Youtube en een groot aantal ATV-repeaters in Nederland.

Iedereen is welkom

Ben je geen deelnemer, maar wil je het wel een keer van dichtbij meemaken? Iedereen is welkom om de sfeer te proeven. Alle activiteiten zijn ook toegankelijk voor mensen die niet op Streekpark Klein Oisterwijk verblijven.

Meer Informatie

Kijk voor meer informatie op de website: www.radiokampweek.nl