VRZA Radiokampweek van 25 mei t/m 2 juni 2019

VRZA Radiokampweek campingIn de hemelvaartsweek, 25 mei t/m 2 juni 2019 zal de 56e VRZA Radiokampweek worden georganiseerd op het Brabantse Streekpark Klein Oisterwijk. Een radioactieve week voor het hele gezin. Gevuld met vossenjachten, lezingen, uitstapjes, bouwprojecten, jeugdactiviteiten en nog veel meer. Uiteraard is iedereen op donderdag, Hemelvaartsdag weer welkom op onze gratis toegankelijke radiomarkt.

 

Iedere avond een uitzending, en de beruchte nachtjacht

Verslagen van alle activiteiten kunt u dagelijks terugzien in onze ATV-uitzending. Op zondag zal men weer de wijde omgeving gaan verkennen tijdens de fotopuzzeltocht. Vrijdagavond sluiten we de vele vossenjachten af met de beruchte nachtjacht.VRZA Radiokampweek studio

Uiteraard is iedereen welkom om deel te nemen aan de radiokampweek. De inschrijving loopt net als vorig jaar via onze website. Men kan dan een voorkeur voor een bepaalde kampeerplaats of accommodatie aangeven. In december zullen de kampeerprijzen voor 2019 op de website www.radiokampweek.nl bekend worden gemaakt. Op 1 januari 2019 opent de inschrijving voor de VRZA Radiokampweek. De inschrijving sluit op 14 januari, dus wees er op tijd bij! Inschrijven kan uitsluitend via de website. Bent u toch te laat? Geen probleem. Neem dan contact op met Streekpark Klein Oisterwijk voor het boeken van één van de overgebleven plaatsen. Dit jaar zijn er drie safaritenten in het verhuuraanbod bijgekomen, deze zijn ideaal voor een groep of gezin tot 6 personen, welke in alle luxe willen kamperen.

De radiomarkt

VRZA Radiokampweek vossenjacht

Wilt u deelnemen aan de radiomarkt? Er zijn ook dit jaar weer voldoende kramen beschikbaar én uiteraard is er voldoende op de kofferbakverkoop. Kramen kunnen worden gereserveerd, kofferbakverkoop niet. Let op, ben dus op
tijd aanwezig!

Bent u nog nooit geweest, maar toch nieuwsgierig naar een sfeerimpressie? Op YouTube zijn de beelden van vorig jaar terug te zien. Gebruik dan als zoekopdracht PI4RKW.

Heeft u nog ideeën of tips voor de activiteiten tijdens deze radiokampweek? Neem dan contact op met de organisatie, hiervoor is een speciaal formulier beschikbaar op de website.

Meer VRZA Radiokampweek informatie

Website: www.radiokampweek.nl

Youtube PI4RKW: https://www.youtube.com/results?search_query=pi4rkw

Streekpark Klein oisterwijk: https://www.kleinoisterwijk.nl/