VRZA organiseert 57e Radiokampweek

VRZA Radiokampweek van 16 tot en met 24 mei 2020In de hemelvaartsweek, 16 tot en met 24 mei 2020 organiseert VRZA de 57e Radiokampweek. De locatie is het Brabantse Streekpark Klein Oisterwijk. Dit is een radioactieve week voor het hele gezin. En deze is tevens gevuld met vossenjachten, lezingen, uitstapjes, bouwprojecten, jeugdactiviteiten en nog veel meer. Uiteraard is iedereen op donderdag, Hemelvaartsdag weer welkom op onze gratis toegankelijke radiomarkt.

VRZA Radiokampweek studioIedere avond een uitzending, en de beruchte nachtjacht

Verslagen van alle activiteiten zijn dagelijks terug te zien in onze ATV-uitzending. Ook is er weer de gelegenheid om op zondag weer de wijde omgeving te gaan verkennen tijdens de fotopuzzeltocht. Vrijdagavond sluiten we de vele vossenjachten af met de beruchte nachtjacht.

Uiteraard is iedereen welkom om deel te nemen aan de radiokampweek. Ook loopt de inschrijving net als vorig jaar via onze website. Tevens kan men een voorkeur voor een bepaalde kampeerplaats of accommodatie aangeven. In december zullen de kampeerprijzen voor 2020 op de website www.radiokampweek.nl bekend worden gemaakt. Op 1 januari 2020 opent de inschrijving voor de VRZA Radiokampweek. De inschrijving sluit op 14 januari. Dus wees er op tijd bij! Verder kan inschrijven uitsluitend via de website. Maar bent u toch te laat? Geen probleem! Neem dan contact op met Streekpark Klein Oisterwijk voor het boeken van één van de overgebleven plaatsen.

De radiomarkt

Ook kunt u weer deelnemen aan de radiomarkt. Er zijn weer voldoende kramen beschikbaar. En uiteraard is er voldoende plaats bij de kofferbakverkoop. Kramen kunnen worden gereserveerd, kofferbakverkoop niet. Dus let op! Zorg dat je op tijd bent!

Bent u nog nooit geweest, maar toch nieuwsgierig naar een sfeerimpressie? Op YouTube zijn de beelden van vorig jaar terug te zien. Gebruik dan als zoekopdracht PI4RKW.

Heeft u nog ideeën of tips voor de activiteiten tijdens deze radiokampweek? Neem dan contact op met de organisatie! Hiervoor is een speciaal formulier beschikbaar op de website.

Meer VRZA Radiokampweek informatie

Website: www.radiokampweek.nl
Youtube PI4RKW: www.youtube.com/results?search_query=pi4rkw
Streekpark Klein Oisterwijk: www.kleinoisterwijk.nl

Radiozendamateur, wat is daar nu leuk aan?

  • Zelf apparatuur bouwen

    Je kunt je eigen apparatuur bouwen samen met andere zendamateurs.

  • Over de wereld zenden

    Met je apparatuur kun je over de hele wereld zenden.

  • Nieuwe vrienden maken

    Je ontmoet nieuwe mensen en maakt nieuwe vrienden.

Waarom lid worden van de VERON?