YOTA Subregionaal Camp Italië 2018

YOTA Subregionaal Camp Italië 2018De ARI (Associazione Radioamatori Italiani) organiseert samen met de lokale afdelingen in en rond Rome van 21 tot en met 24 juni 2018 in Montecassino een YOTA Subregionaal Camp Italië waar 40 jongeren een geweldige ervaring met elkaar zullen delen. Montecassino ligt in centraal Italië, ongeveer 100 km ten zuiden van Rome. YOTA staat voor “Youngsters On The Air“.

We nodigen alle jongeren in IARU Regio 1 en voornamelijk diegene in de landen rond de Middellandse zee om mee te doen. YOTA Italië als onderdeel van de ARI, en haar lokale afdelingen in de regio rond Rome nemen de organisatie van 21 tot en met 24 juni 2018 op zich. Voor het spektakel in en rond Montecassino worden dan ook alle IARU Regio 1 jongeren uitgenodigd om mee te doen.

Een meer gedetailleerd programma zal kort voor het evenement gepubliceerd worden. Dit programma zal verschillende radio activiteiten bevatten zoals een dag om radio kennis te delen met Scouts, ARDF wedstrijden en een bezoek aan de mooie abdij van Montecassino. Er zal uiteraard ook een amateur radio station actief zijn vanuit het camp, bediend door de jongeren zelf met speciale roepletters voor dit evenement.

Ben je geïnteresseerd? In dit (Engelstalige) document lees je meer.

En via deze link kun je je gelijk inschrijven voor het evenement.