VERON stelt woordvoerder aan

VERON stelt woordvoerder aan Het VERON Hoofdbestuur heeft de PR-Commissie de opdracht gegeven om het woordvoerderschap namens de VERON uit te gaan voeren. Daarmee wil het hoofdbestuur de communicatie met partijen buiten de VERON verder verbeteren en professionaliseren.

Het gaat daarbij om de communicatie naar belanghebbenden buiten onze eigen organisatie. Zoals een school die meer informatie wil over de opleiding tot zendamateur, een krant die het verschil tussen etherpiraten en radiozendamateurs wil weten of een interview met een vooraanstaand radioamateur voor een magazine of radiostation. De aanvragen voor informatie komen dan bij de woordvoerder binnen, die vervolgens de communicatie verder coördineert. De woordvoerder zorgt ervoor dat die belanghebbenden in contact komen met de juiste personen binnen de vereniging. Rechtstreeks of via hem.

Namens de PR-Commissie neemt Jean-Paul Suijs PA9X de taak van woordvoerder op zich. Bij afwezigheid wordt hij vervangen door Johan Jongbloed PA3JEM, voorzitter van de PR-Commissie. PA9X houdt zich, vanuit de PR-Commissie, nu voornamelijk bezig met het intensiveren van de externe en interne communicatie.

De woordvoerder is te bereiken via het contactformulier op de website.