VERON start met e-mail nieuwsbrieven


E-mail nieuwsbrief VERON

Uit het interesseonderzoek van vorig jaar onder de leden en uit intern onderzoek door de PR-Commissie, bleek dat onze leden nog meer op de hoogte gehouden willen worden over ontwikkelingen binnen amateurradio en onze vereniging. Naast Electron, de website, PI4AA, Facebook, Twitter, LinkedIn en Google Plus hebben we daar nog een medium aan toegevoegd. Zo blijf je als lid altijd op de hoogte.

Allereerste VERON e-mail nieuwsbrief

In de week van 18 december ontvangen leden die geregistreerd zijn met een e-mailadres, de allereerste VERON e-mail nieuwsbrief. Daarin een samenvatting van uiteenlopend nieuws uit de afgelopen periode, de evenementenagenda voor de komende maand en een korte video-impressie van de Dag van de RadioAmateur.

Vier keer per jaar

Het is de bedoeling dat deze e-mailnieuwsbrief tenminste vier keer per jaar wordt verstuurd. Aan het einde van de nieuwsbrief kun je deze ook een waardering geven. Zo weten de makers, de webredactie i.s.m. de PR-Commissie, wat goed was aan de nieuwsbrief en wat beter kan.

Nieuwsbrief niet ontvangen?

Heb je de nieuwsbrief niet ontvangen? Waarschijnlijk is je e-mailadres niet of onjuist geregistreerd in onze ledenadministratie. Neem dan contact op met het Centraal Bureau om je e-mailadres te controleren. Nieuwsbrief wel ontvangen, maar niet geïnteresseerd? Dan kun je jezelf ook altijd weer afmelden onderaan de nieuwsbrief.

Word lid en blijf op de hoogte

De e-mail nieuwsbrief is alleen voor leden van de VERON. Ben je nog geen lid van de VERON? Dan is nu misschien de tijd om bij de grootste radioamateurvereniging van Nederland te komen. Lid worden doe je makkelijk online.