Antennebureau brengt nieuwe website in de lucht

screenshot website antennebureauBelangrijkste veranderingen uiterlijk van website Antennebureau

Moderner, frisser en compacter. Nieuwe opzet en structuur. De website van het Antennebureau schaalt zich automatisch naar het juiste formaat op de laptop, mobiele telefoon of tablet. 

Wat zijn de belangrijkste veranderingen aan de binnenkant?

Het Antenneregister van het Antennebureau heeft een andere naam op de startpagina: Locaties antennes in Nederland. Aan het Antenneregister zelf is nog niets veranderd. De onderwerpen op de oude website onder ‘Algemeen’ zijn verdeeld onder de 3 thema’s ‘Straling en gezondheid’, ‘Antennes en techniek’ en ‘Plaatsing antennes’. Er is een aparte informatiepagina voor gemeenten onder Plaatsing antennes. Op deze pagina bieden wij onder andere handreikingen aan voor de communicatie naar inwoners over een voorgenomen plaatsing van een zendmast.

Omrekenhulp uiterlijk 23 maart beschikbaar

De omrekenhulp waarmee u eenvoudig veldsterktes kan omrekenen naar volt per meter (V/m) is uiterlijk 23 maart 2018 op onze nieuwe website beschikbaar.

Verwijst u vanaf uw eigen website naar de site van het Antennebureau? In dat geval adviseren wij de links op uw site na te lopen en aan te passen. Het kan zijn dat ze niet meer werken omdat de url’s van pagina’s van onze website zijn veranderd.

Een website is nooit klaar

We hopen en denken dat we met de nieuwe website de bezoekers gerichter van informatie voorzien. Toch kan het zijn dat u iets mist of vragen heeft over de nieuwe website. Geeft u dit alstublieft door met het feedbackformulier. Alleen zo kunnen we onze nieuwe website verder optimaliseren.

Meer informatie:

U kunt ‘m hier bekijken: www.antennebureau.nl