Nieuwe IWAB cursus van start

8 november 2016 start de nieuwe IWAB cursus

Nieuwe IWAB cursus van startDe afkorting IWAB staat voor “Iedereen Wordt Alsmaar Beter“. Dit is dan ook het motto van een digitale cursus voor de N & F amateurs in spe. Je doet deze IWAB cursus gewoon vanuit huis. Dus via je eigen PC. Daarbij log je in op onze Teamspeak-Server.

Hoe werkt het?

Elke week wordt er ongeveer één uur online hulp gegeven bij de cursus. En die cursus is online terug te vinden op onze http://www.iwab.nu/ website.

De hulp wordt via het teamspeak platform gegeven. En dit Teamspeak3 moet je wel even van te voren downloaden en op je PC installeren. Dit kun je het gemakkelijkst doen vanaf de www.teamspeak.com/teamspeak3 pagina.

Je ruim van te voren even via de teamspeak4all server aanmelden, zoals ook vermeld op de website, is wel een vereiste. Dit is namelijk nodig omdat onze Server wat tijd nodig heeft om de verbinding met iedereen goed op te zetten. Moeilijk is dat niet. Het wijst zichzelf eigenlijk wel. Maar denk er wel aan.

Aanmelden via:
iwab@teamspeak4all.nl
pe1kyh@pi2gor.nl

 

*) IWAB is geen activiteit van de VERON. De VERON is dan ook op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de aangeboden cursussen en het ter beschikking gestelde lesmateriaal.